April 12, 20196 yr Na sahrani ispadne venac sa traktora i jedan od komšija podigne da ga vrati, a drugi komentariše:"Milorade, uhvatio si bidermajer"Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
April 12, 20196 yr 33 minutes ago, spaske said: Na sahrani ispadne venac sa traktora i jedan od komšija podigne da ga vrati, a drugi komentariše:"Milorade, uhvatio si bidermajer" Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
April 17, 20196 yr Ako zec i krava pricaju na engleskom, vic mi je pomalo nategnut...Sent from my Nokia 2 using Tapatalk
April 20, 20196 yr Вратио се Зоран Бабић из Париза. - Како је у било у Паризу? - Лепо, него изгорео Ротердам.
April 29, 20195 yr Šaban Šaulić stigao na nebo, pustili ga u raj. Otvara vrata, kad ono, bar, šank, a za šankom Majkl Džekson. Majkle, Majkle, daj natoči nešto, umreh od žeđi ... Bi Li Džin ?
May 2, 20195 yr Gostovali Ivica Kralj i Ilija Stolica kod Predraga Strajnića. Kad su ušli u studio, Strajnić primeti da nedostaje jedna stolica za gosta i viknu režiji "Pronađite mi stolicu". Stolica reče "Ne morate da me tražite, tu sam". Kralj se nasmeja i reče mu "Ti si kralj", a Stolica uzvrati "Ne, ti si Kralj".
May 7, 20195 yr Hase: "Mujina žena slupala auto." Huse: "Pa kako je? Je l' povrijedjena?" Hase: "Nije još, eno je zaključala se u kupat'lo."
May 8, 20195 yr Evo jedan glup ali odlican Nikada neću zaboraviti kada su mi roditelji za rodjendan doneli helikopter na daljinski! Skočio sam od sreće! Poljubio roditelje i istrčao napolje da se igram! Jurcao sam sa daljinskim u ruci, dok je helikopter gordo leteo u vazduhu! Vikao sam, skakao, smejao se… Još uvek pamtim tu sreću, tu radost! A kad sam se naigrao, ušao sam u kuću, spustio moj helikopter, a onda ga pažljivo obrisao krpicom i stavio na sto. Mama i tata nisu očekivali od mene da se tako pažljivo odnosim prema poklonu i to ih je činilo još srećnijim! A kada su roditelji izašli na terasu, na svež vazduh, prišla mi je supruga i šapnula na uvo: “Jebeš mi mater ako si ti normalan!”