spaske Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Na sahrani ispadne venac sa traktora i jedan od komšija podigne da ga vrati, a drugi komentariše:"Milorade, uhvatio si bidermajer"Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
kud u maglu Simoviću Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 33 minutes ago, spaske said: Na sahrani ispadne venac sa traktora i jedan od komšija podigne da ga vrati, a drugi komentariše:"Milorade, uhvatio si bidermajer" Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Ajant23 Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Ako zec i krava pricaju na engleskom, vic mi je pomalo nategnut...Sent from my Nokia 2 using Tapatalk
dekki Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Вратио се Зоран Бабић из Париза. - Како је у било у Паризу? - Лепо, него изгорео Ротердам.
Pegin Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Šaban Šaulić stigao na nebo, pustili ga u raj. Otvara vrata, kad ono, bar, šank, a za šankom Majkl Džekson. Majkle, Majkle, daj natoči nešto, umreh od žeđi ... Bi Li Džin ?
Quizmaster Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Gostovali Ivica Kralj i Ilija Stolica kod Predraga Strajnića. Kad su ušli u studio, Strajnić primeti da nedostaje jedna stolica za gosta i viknu režiji "Pronađite mi stolicu". Stolica reče "Ne morate da me tražite, tu sam". Kralj se nasmeja i reče mu "Ti si kralj", a Stolica uzvrati "Ne, ti si Kralj".
Tpojka Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Hase: "Mujina žena slupala auto." Huse: "Pa kako je? Je l' povrijedjena?" Hase: "Nije još, eno je zaključala se u kupat'lo."
Caligula Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Evo jedan glup ali odlican Nikada neću zaboraviti kada su mi roditelji za rodjendan doneli helikopter na daljinski! Skočio sam od sreće! Poljubio roditelje i istrčao napolje da se igram! Jurcao sam sa daljinskim u ruci, dok je helikopter gordo leteo u vazduhu! Vikao sam, skakao, smejao se… Još uvek pamtim tu sreću, tu radost! A kad sam se naigrao, ušao sam u kuću, spustio moj helikopter, a onda ga pažljivo obrisao krpicom i stavio na sto. Mama i tata nisu očekivali od mene da se tako pažljivo odnosim prema poklonu i to ih je činilo još srećnijim! A kada su roditelji izašli na terasu, na svež vazduh, prišla mi je supruga i šapnula na uvo: “Jebeš mi mater ako si ti normalan!”
Recommended Posts