borris_ Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 20 hours ago, braca said: Ma to gastarbajterska anegdota, na temu Mujo ne zna engleski, ne zna kako da kaže da u stanu ima miševa nego e pa Jerry (sad se osećam kao kauboj, objašnjavam viceve) Znao sam nekoliko takvih zgoda odavde... ide žena na pijacu, od francuskog zna da pokaže prstom, par reči i neke brojeve... traži 10 jaja, ovaj čuo 6 (dix/six na fr), ona nije odmah proverila, platila i krenula dalje, pa kad je videla da ih ima samo 6 mislila da je ovaj pokrao, vraća se i krene da se dere “moi dix, toi six, moi police”... godinama smo se zezali na to, još se rimuje Ili u NYC-u firma za iseljavanje, gazda zaposljava samo novdodjose. I tako ti oni preseljavaju i na kraju jedan od ovih tek pridoslih kaze "a jes vidio onog lika", a gazda skace asv uplasen "Dje leak?".
hazard Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 On 23.2.2019. at 18:19, Tpojka said: Ovo je kao fora kada Indus polaže engleski: - Now please use the words pink, green, and yellow in one sentence. - The telephone goes green, green, green, I pink it up and say, "Yellow, this is Pranjit!"
Pantelija jr Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Skoro kao onaj o meksičkom milioneru koji traži halo statue za svoju novu vilu
Mark Rothko Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Sa tw... Quote Dosli Jeremić, Đilas i Bosko kod Vučića da traže slobodne izbore. Vučić podivlja i sve ih proguta. Tako oni u njegovom stomaku u mraku ne vide ništa a neko se tu vrpolji. Oni pitaju ko je to: "Neša" Koji Neša? "Neša Slina" "I tebe je progutao?" "Jok. Ja sam usao na službeni ulaz"
MiddleClass Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 8 hours ago, Zli Gli said: Rodjen spreman, pucaj Jutro, zvoni budilnik i čovijek se budi. Mozak: zvoni budilnik, vrijeme za ustajanje Tijelo: ne mogu, spava mi se Kurac: SPARTAAAAAAAAAAA
braca Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Razgovaraju dva matorca i prisećaju se... - jel se sećaš kako nekad kad ustaneš digne ti se, pa onako krut i čvrst... - da da, tvrd, možeš sablju na njega polomiti... - a danas... - a danas, eh... - onemoćale ruke...
Recommended Posts