Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

:lol: 

mada, bolje bi mi zvučalo da se zaposlio u mrtvačnicu u vlasotince

Posted

Kasno mi bilo da editujem, pa evo prečišćene i gramatički ispravne verzije :

Dosadilo Slešu iz Guns'n'roses da svira gitaru i reši da nađe drugi posao. Ide on tako po svetu i gleda šta bi mogo da radi i na kraju se zaposli u mrtvačnicu u Vlasotince. I tako on čisti malo po onoj mrtvačnici, i krene sa čačka metlom jedno telo. Naiđe upravnik i kaže mu: "Ne se igraj sleš"

Posted
19 minutes ago, Tihajeza said:

Kasno mi bilo da editujem, pa evo prečišćene i gramatički ispravne verzije :

Dosadilo Slešu iz Guns'n'roses da svira gitaru i reši da nađe drugi posao. Ide on tako po svetu i gleda šta bi mogo da radi i na kraju se zaposli u mrtvačnicu u Vlasotince. I tako on čisti malo po onoj mrtvačnici, i krene sa čačka metlom jedno telo. Naiđe upravnik i kaže mu: "Ne se igraj sleš"

e, tako. prosledio sam drugaru vic i on kaze: "kude ga spomenu njega, prijede mi se torta slešnici".

Posted
32 minutes ago, Tihajeza said:

Čuje Obama od Sleša kako je lepo u Vlasotince i odluči da se penzioniše tamo. Kupi veliku kuću na tri sprata, prebaci celu familiju. Krene u šetnju sa svoje dve unuke, lepo Vlasotince, lep sunčan dan, on se oseti široko i radosno klikne - saće deka Obama da kupi sladoled! Čuje ga slučajan prolaznik i ispravi - e seljaku jedan, ne kaže se "obama" već "na obe".

@Кристофер Лумумбо, javljaj ako treba nešto da se popravi :) 

Posted (edited)

Sve OK ali ova dva poslednja nisu realna

kad bi se Slesh jebavo po Vlasotince

mada

Edited by Caligula
Posted

Sleš kad ne radi pije pivo srozi ispred zadruge. 

Posted
7 hours ago, Caligula said:

Sve OK ali ova dva poslednja nisu realna

kad bi se Slesh jebavo po Vlasotince

mada

Jeste, za jedan vic je najbitnije da bude realan. 

Posted

U petak 22. feb u 18h u kafani Švaler je promocija knjige kafanskih prica na leskovackom dijalektu Vika mi Lejka Zorana Jovanovica.

Postoji najava dogadjaja na fb

Posted
12 hours ago, peralozac said:

Čuje Obama od Sleša kako je lepo u Vlasotince i odluči da se penzioniše tamo. Kupi veliku kuću na tri sprata, prebaci celu familiju. Krene u šetnju sa svoje dve unuke, lepo Vlasotince, lep sunčan dan, on se oseti široko i radosno klikne - saće deka Obama da kupi sladoled! Čuje ga slučajan prolaznik i ispravi - e seljaku jedan, ne kaže se "obama" već "na obe".

:lolol:

i ja sam videla nastavak ovog vica, tako što je sleš posle upoznao đošu, ponudio mu drogu i na kraju đoša umro od droge. ali to nije bilo smešno.

Posted (edited)

Sedi Sleš i jede suši

Spoiler

u mrtvačnici, posle morao da pere uši

Edited by Caligula
Posted

mojne pišeš pesme brt

Posted
On 19.2.2019. at 21:01, Tpojka said:

sočnog

Sinoć čujem da je nekad, tamo gdje je sad odjel za neuropsihijatriju u okviru KC-a (zgrada odvojena od ostatka kompleksa), bilo trudno, ludno i grudno
Ginekologija, neuropsihijatrija i pulmologija je l'?
:happy:

Posted (edited)

Otišao Mujo u New York i uselio se u stan pun miševa.

Isti taj dan zove on vlasnika stana. 

Hello! 

Hello, what's the problem? 

You know Tom and Jerry?

Yes...? 

...E pa Jerry.

Edited by Musky