January 26, 20196 yr 3 hours ago, Timmy said: Ovakve statuse ostavlja moj matori otac na drustvenoj mrezi. можда ти је икс500 родитељ?
January 27, 20196 yr Vic dana: Dodje sin kod tate i reče mu: tata,tata ja bi da igram tenis ko Nole.A tata njemu: I Nadal bi sine
January 29, 20196 yr sede dve sove na drvetu i prolazi treca. kaze prva - s ovom sam bio. s ovom? sovom. Edited January 29, 20196 yr by adam
January 29, 20196 yr Kako znas da si na pirocanskoj svadbi?Svi lepe sebi pare na celo.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
January 29, 20196 yr 1 hour ago, adam said: sede dve sove na drvetu i prolazi treca. kaze prva - s ovom sam bio. s ovom? sovom.
February 19, 20196 yr Vrebaju dva kanibala u grmu ispred bolnice i ugledaju debelog oftalmologa kako izlazi iz zgrade i približava im se. Ozari se jedan: - Au, evo jednog sočnog!
February 20, 20196 yr Dosadilo Slešu iz Guns'n'roses da svira gitaru i reši da nađe drugi posao. Ide on tako po svetu i gleda šta bi mogo da radi i na kraju se zaposli u mrtvačnici u Leskovcu. I tako on čisti malo po onoj mrtvačnici, i krene sa čačka metlom jedno telo. Naiđe upravnik i kaže mu: "Ne se igraš sleš".