December 22, 20186 yr Долази певач Рамштајна кући и каже жени: - A бре жено, Нова Година ће. Mогла си мало ... ДУ ДУКРАС ДУКРАСИШ
December 22, 20186 yr Quote Nikada neću zaboraviti kada su mi roditelji za rođendan doneli helikopter na daljinski ! Skočio sam od sreće ! Poljubio roditelje i istrčao napolje da se igram ! ... Jurcao sam sa daljinskim u ruci , dok je helikopter gordo leteo u vazduhu ! Vikao sam , skakao , smejao se ... Još uvek pamtim tu sreću , tu radost ! A kad sam se naigrao , ušao sam u kuću , spustio moj helikopter , a onda ga pažljivo obrisao krpicom i stavio na sto . Mama i tata nisu očekivali od mene da se tako pažljivo odnosim prema poklonu i to ih je činilo još srećnijim ! ...A kada su roditelji izašli na terasu , na svež vazduh , prišla mi je moja žena i šapnula na uho : - Jebeš mi mater ako si ti normalan ! "
December 22, 20186 yr Долази певач Рамштајна кући и каже жени: - A бре жено, Нова Година ће. Mогла си мало ... ДУ ДУКРАС ДУКРАСИШ
December 31, 20186 yr - Kako je putna služba dočekala prvi snijeg ove godine? - Skromno i u krugu porodice.
January 5, 20196 yr Koja to zajednička nit povezuje Isusa, Muhameda i vlašićki sir? Pa, svi su bili poslani.
January 5, 20196 yr Sace kauboj. Mali Pirocanac u skoli i cas matematike. Pita ga uciteljica: Imas 10 jabuka i pola das drugaru iz klupe, koliko ti ostane? Mali odgovara: 9.5
January 6, 20196 yr 4 hours ago, Tpojka said: Koja to zajednička nit povezuje Isusa, Muhameda i vlašićki sir? Pa, svi su bili poslani.
January 26, 20196 yr Gledam na TV kako su ulice ociscene of snega i posute solju. Pogledam kroz prozor i vidim nepreglednu belinu. Kazem sam sebi, cim dodje proleca morama da zamenim prozor, ovaj mnogo laze.
January 26, 20196 yr On 7.1.2019. at 21:47, MocaVukotic said: Crnogorac na kokainu? Shmrcho Uglavnom viđen na potezu Bijelo Polje - Bjelasica - Zabjelo - Bijela. Ovih dana isključivo Bjelasica. Snežni na-nos, zimski za-nos i opšti po-nos. Šmrčovo mišljenje o neuživaocima: e qq jadni ne bijeli!