maheem Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Mujo na samrti kaže sinu: - Je li ono mati peče baklavu? - Jes' babo. - Deder, donesi mi jednu. Sin ode i vrati se bez baklave: - Ne da mater, kaze da je to sutra za sahranu.
urkozamanje Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Cuo sam jedan glup. U Podgoricu, u skolu. - Perice, reci ti nama gde je bacena prva atomska bomba. - ... - (zadnja klupa sapuce) Hirosima.. Hirosima -... ... nedje oko Kolasina!
Quizmaster Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Kako navijači Liverpula pozdravljaju glavnog centarfora u ekipi? SALAH VOLEJKUM!
Matilda Ivancic Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 - kako se zove kifla koju jede josip broz ? -bravarska -kako se zove crnogorski sansonjer ? -arsen dedeic
colonelo Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Vidjeh na youtube: Šta je rekla Isidora Bjelica kada je odgledala Barbarin izvještaj sa protesta? - Sine, našli smo ti devojku!
Filozof manijak Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 (edited) Kako je počeo krvavi građanski rat u Siriji: Pricaju dva lika u Siriji, jedan sunit drugi šiit, i onako u prolazu pita jedan drugoga: - Gde si ti studirao? - U Beogradu, a ti? - U Zagrebu. - U jebem ti mater ustašku! - Mrš, pizda ti materina četnička! ...i tako zarate .... (pardon my French) Edited December 19, 2018 by Filozof manijak slovo
Reaktor Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 - Majstore, doneo sam ovaj televizor na popravku. Ima ton, nema slike. Šta može da bude? - Pa može da bude radio. 1
Lancia Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 24 minutes ago, Reaktor said: - Majstore, doneo sam ovaj televizor na popravku. Ima ton, nema slike. Šta može da bude? - Pa može da bude radio.
pt 2.0 Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 3 hours ago, Reaktor said: - Majstore, doneo sam ovaj televizor na popravku. Ima ton, nema slike. Šta može da bude? - Pa može da bude radio.
Recommended Posts