October 22, 20186 yr Mujo na samrti kaže sinu: - Je li ono mati peče baklavu? - Jes' babo. - Deder, donesi mi jednu. Sin ode i vrati se bez baklave: - Ne da mater, kaze da je to sutra za sahranu.
October 24, 20186 yr Cuo sam jedan glup. U Podgoricu, u skolu. - Perice, reci ti nama gde je bacena prva atomska bomba. - ... - (zadnja klupa sapuce) Hirosima.. Hirosima -... ... nedje oko Kolasina!
November 13, 20186 yr Kako navijači Liverpula pozdravljaju glavnog centarfora u ekipi? SALAH VOLEJKUM!
December 8, 20186 yr - kako se zove kifla koju jede josip broz ? -bravarska -kako se zove crnogorski sansonjer ? -arsen dedeic
December 12, 20186 yr Vidjeh na youtube: Šta je rekla Isidora Bjelica kada je odgledala Barbarin izvještaj sa protesta? - Sine, našli smo ti devojku!
December 19, 20186 yr Kako je počeo krvavi građanski rat u Siriji: Pricaju dva lika u Siriji, jedan sunit drugi šiit, i onako u prolazu pita jedan drugoga: - Gde si ti studirao? - U Beogradu, a ti? - U Zagrebu. - U jebem ti mater ustašku! - Mrš, pizda ti materina četnička! ...i tako zarate .... (pardon my French) Edited December 19, 20186 yr by Filozof manijak slovo
December 21, 20186 yr - Majstore, doneo sam ovaj televizor na popravku. Ima ton, nema slike. Šta može da bude? - Pa može da bude radio.
December 21, 20186 yr 24 minutes ago, Reaktor said: - Majstore, doneo sam ovaj televizor na popravku. Ima ton, nema slike. Šta može da bude? - Pa može da bude radio.
December 21, 20186 yr 3 hours ago, Reaktor said: - Majstore, doneo sam ovaj televizor na popravku. Ima ton, nema slike. Šta može da bude? - Pa može da bude radio.