darling Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 sta se kaze za mladu kad nije trudna? udaje se na prazan stomak...
Nebojsa Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Unuk: Baba, reci neku zivotinju na Z Baba: zuto mace Unuk: idi baba u kurac, kako sve znas?!
Sara Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 (edited) Kod moje keve kad smo igrali životinja na š bila šir kan... nije vic???? Ona 10 poena, a mi sa šimpanza 5,pa ti vidi Edited May 26, 2017 by Sara
salkodinamitas Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Prastajte ako je bilo.. Posli Brzi i Spori Dzo u kupleraj. Brzi prvi stupa u akciju , dok su se posmatraci snasli njega vise nema samo ostao smrad spaljenog kondoma. Iza njega nonsalantno ulazi Spori i prvo sirom otvara prozor. Polako skida deo po deo odece i baca napolje. Dama ga zacudjeno pita sta to pobogu radi. "Kad Spori Dzo jebe moda prolazi"
Ajant23 Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Koja je razlika između terorista i naprednjaka? Teroristi preuzimaju odgovornost.
pt 2.0 Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Ide meda šumom, nosi sveščicu i olovku, i naiđe na vuka. V: - Ćao medo, šta radiš? M: - Evo, pravim spisak. Reci, vuče, hoćeš li da te jebem ili ubijem? V: - Uhhh... ovaj, pa neću da me ubiješ. Ono prvo. Meda zapiše, odradi vuka i krene dalje šumom. Nešto kasnije naiđe na liju. L: - E, gde si, medo, šta ima? M: - Evo ništa, pravim spisak. Reci ti meni, lijo, oćeš te ubijem ili jebem? L: - Jaaaao, medo, moraću to drugo. Meda zapiše i obavi posao sa lijom. Onda krene ka proplanku, gde naiđe na zeca. Z: - Ćao, medo. M: - Ćao, zeko. Z: - Šta to radiš? M: - Pravim spisak. Reci šta hoćeš, da te jebem ili da te ubijem? Z: - Neću ništa. Meda uzme olovku i zapiše: "Zeekaa neećeee ništa".
radisa Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Vic ti ima logičku grešku... :( Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Ardian Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 (edited) A pop ce: - Jesi za kaficu? Edited June 9, 2017 by Bir Adim Öte
Recommended Posts