May 13, 20177 yr On 9. 5. 2017. at 21:05, Čutura said: sta se kaze za mladu kad nije trudna? udaje se na prazan stomak...
May 26, 20177 yr Unuk: Baba, reci neku zivotinju na Z Baba: zuto mace Unuk: idi baba u kurac, kako sve znas?!
May 26, 20177 yr Kod moje keve kad smo igrali životinja na š bila šir kan... nije vic???? Ona 10 poena, a mi sa šimpanza 5,pa ti vidi Edited May 26, 20177 yr by Sara
June 4, 20177 yr Prastajte ako je bilo.. Posli Brzi i Spori Dzo u kupleraj. Brzi prvi stupa u akciju , dok su se posmatraci snasli njega vise nema samo ostao smrad spaljenog kondoma. Iza njega nonsalantno ulazi Spori i prvo sirom otvara prozor. Polako skida deo po deo odece i baca napolje. Dama ga zacudjeno pita sta to pobogu radi. "Kad Spori Dzo jebe moda prolazi"
June 7, 20177 yr Ide meda šumom, nosi sveščicu i olovku, i naiđe na vuka. V: - Ćao medo, šta radiš? M: - Evo, pravim spisak. Reci, vuče, hoćeš li da te jebem ili ubijem? V: - Uhhh... ovaj, pa neću da me ubiješ. Ono prvo. Meda zapiše, odradi vuka i krene dalje šumom. Nešto kasnije naiđe na liju. L: - E, gde si, medo, šta ima? M: - Evo ništa, pravim spisak. Reci ti meni, lijo, oćeš te ubijem ili jebem? L: - Jaaaao, medo, moraću to drugo. Meda zapiše i obavi posao sa lijom. Onda krene ka proplanku, gde naiđe na zeca. Z: - Ćao, medo. M: - Ćao, zeko. Z: - Šta to radiš? M: - Pravim spisak. Reci šta hoćeš, da te jebem ili da te ubijem? Z: - Neću ništa. Meda uzme olovku i zapiše: "Zeekaa neećeee ništa".
June 9, 20177 yr On 9. 6. 2017. at 14:13, Redrooster said: A pop ce: - Jesi za kaficu? Edited June 9, 20177 yr by Bir Adim Öte