Redrooster Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Zeno turi kafu! Pa nesam kupila... Pa nes i turi!
zeolitaurus Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Razgovaraju dva penzionera: - Bas mi se jede sladoled od vanile. - A meni od cokolade. Idem da kupim. - Cekaj. Zapisi prvo. Zaboravices. - De, necu. Pamtim ja dobro. Posle nekoliko minuta vraca se penzioner i nosi dva hotdoga. Kaze mu drugar: - Jesi li trazio da mi stave senf? - Nisam... - Pa rekao sam ti da zapises jer ces da zaboravis!
zeolitaurus Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 U toku je popis stanovništva i komisija za popis pitacigu: - Koliko vas ima u kući? - Ćetri deca, žena šes', ja pet.
Moća Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Zove narkoman halo oglase i krece da diktira oglas:"Prodajem kameleona plave bo... crvene boj... zute boje.. ihaaaaaaaaaaaaaa ne prodajem kameleona!!!
kud u maglu Simoviću Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 uhapsilo džona lenona - ime? - džon - prezime? - lenon - pol? - makartni
Milosh76 Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Otisli dvojica ciga u jazz klub i slusaju oni tako jazz 2-3h i jedan kaze drugom: - Brate ala ovi grese
Блок_64 Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 "Mamo, d'idem na ovi protesti ?" Idi sine, nek misle dušmani da si i ti student
Redrooster Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Bili mujo i haso i sedeli u kucu i kaze mujo-haso donesi mi papuce sa sprata odozgo....ode on gore u sobu a gore zena i cerka od muje...a haso ce reko mi muja da vas obe po*ebem.....a be kako be (kazu ove dve) pa to nije istina dal si normalan lud li si...itd A Haso-jel hocemo da ga pitamo? Ajde! Mujo jel obe ??!! OBE!
MocaVukotic Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 šta je ređe od sijamskih blizanaca? ciga jedinac
kud u maglu Simoviću Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Puše Dule Savić i njegova žena džojint, i kaže Dule:-ŽENO, SAVIJ MI JEDAN DŽOJINT!-DULE, SAVIĆU!
Quizmaster Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) Razgovaraju kvaka i brava. - Bravo, možeš li da mi kažeš jedan prost anagramni par? - Mogu. Kakva kvaka. - Bravo, bravo! Edited May 2, 2017 by Quizmaster
Milošica Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Pošalje žena muža programera u prodavnicu i kaze: - Kupi margarin, a ako ima jaja - kupi 10 komada. Muž se vraća kući, stavi na sto 10 margarina i kaže: Bilo je jaja.
Recommended Posts