February 28, 20178 yr Razgovara Vučić sa okupljenim građanima. - Dobar dan, bako. Kako ste? - Sine, teško mi je... Nisam jela već tri dana. - Morate nešto pojesti, bako, makar na silu. Edited February 28, 20178 yr by Quizmaster
March 2, 20178 yr Kako izgleda razgovor za posao u drzavnoj firmi... U redu. Recite mi onda, zašto biste żeleli raditi kod nas ? -Tata, daj nemoj me zajebavati...
March 2, 20178 yr Kako izgleda razgovor za posao u drzavnoj firmi... U redu. Recite mi onda, zašto biste żeleli raditi kod nas ? -Tata, daj nemoj me zajebavati... To je kao ono, zbog čega nema švaleracije u državnoj upravi u Bosni. Sve rodbina...
March 3, 20178 yr koliko kapiram otp nije državna banka... Da, nekad bila (ime joj je i dalje "Drzavna banka za stednju"), ali je privatizovana...
March 10, 20178 yr Došao Novak Đoković da pozdravi švedske tenisere i rekao im "Pomoz Borg, junaci", a ovi mu odgovorili "Borg ti pomogo!".
March 14, 20178 yr Beethoven: Are you guys ready for some symphonies tonight? Crowd: cheers Yeah!!! Beethoven: I can't hear you!