Tpojka Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Kad su se vjencali, baba i djed se dogovorise da o bitnim stvarima odlucuje on, a o nebitnim ona. Ispostavi se da im se za 55 godina braka nista bitno nije desilo.
kr en Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Se srecata dve spodnjici v pralnem stroju.Rece prva: "A's bla na dopustu?"Druga: "Zakaj?"Prva: "K's tko rjava!"
ordi Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 šta se desilo na kraju koncerta koji je karleuša održala za nezbrinutu decu? došli roditelji po decu
čekmeže Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 (edited) Imao tata dva klinca, 1 pesimistu i 1 optimistu. Za Novu godinu pesimisti pokloni voz na struju a optimisti konjsko govno. Pesimista kaže jao nemam baterije, crknuće daljinski, kako ću, šta ću... Optimista kaže tata, tata, izgleda da sam dobio ponija ali je negde otišao. Edited December 25, 2016 by čekmeže
mlatko Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Pojeo baterije pa ga zgazio poludeli voz. Govno je toksicnije nego obicno ali odlicno kao bio gorivo. takozvane Delije Grobare pokopaše.
LudiKure Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Pošla majka sina da potraži pa se javi đeneralu Draži: - Čiča Dražo, gde je moje dete? - Ma to je lako pitanje, nego, GDE JE MOJ GROB?!
*edited by mod Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Spoiler alert Nije, umro je pre Leje jos.
LudiKure Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 -Kaki mi se.-Jel možeš pričekati još malo ljubavi-Ne baš mi se jako kaki-Baš jako?-Da jako jako.-Ok čekaj da ga izvadim.
Recommended Posts