Reaktor Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 +1 vic manje više, izvedba je vrhunska Sve je u izvedbi:
Kampokei Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 (edited) Meni odlican i ovaj lik pored. Rec ne kaze, ali dobrog raspolozenja ne manjka. Edited November 19, 2016 by Kampokei
Sara Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 da, a jedva nagurali glave u kadar :D ovaj drugi ili ne kapirram, ili mi nije dovoljno glup
Ardian Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Ušao debil u autobus. Stade autobus. Izađe vozač i kontrolor. Prođe pet minuta, izađe debil i kaže: – „Ja znam šta se pokvarilo.“ Vozač će njemu: – „Ćuti i uđi u autobus!“ Posle petnaest minuta, debil ponovo izađe i govori: – „Ja znam šta se pokvarilo.“ Vozač će ljutito: – „Marš u autobus!“ Posle pola sata debil ponovo izađe i reče: – „Ja znam šta se pokvarilo.“ Vozač će kontroloru: – „Ajde pusti ga da kaže, možda nešto zna, možda mu je otac neki mehaničar, možda mu se javilo neko proviđenje ... Ajde reci.“ A debil će: – „Autobus se pokvario.“
crtamOrasi Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 SInoc mi posle 4 piva palo na pamet. Sramim se priznati... Ko ce biti novi trener Chapecoensea? Aeroplanino!
Sludge Factory Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Samo je Andjelka ogavnija i iritantnija od ove dve spodobe, a to nije bas lako
Zli Gli Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Ma jezivi su i meni obojica nego mi je zanimljivo kako ih trpaju sa ovim slikama, ima mali milion viceva u tom fazonu
Lord Stef Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 2 penzionera razgovaraju: -Sinoc smo bili u onoj novoj kafani, dobra muzika, odlicna hrana, super ambijent... -Kako se zove? -Uh, pamcenje me slabo sluzi... kako se bese zove onaj cvet? -Lala? -Ne. -Ljubicica? -Ne. -Ruza? -E, to! (okrece se ka zeni) Ruzo, kako se zove ona kafana od sinoc?
Recommended Posts