MiddleClass Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Mrkva, ne sargarepa. +1 Lubenica, a ne bostan.
Nebojsa Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Muž zavaljen u fotelji cita novine. Žena ga gleda i pocinje da mu govori: • Svako jutro ustanem pre tebe, naložim vatru, umesim hleb, stavim da se pece, onda pristavim kafu za nas dvoje, spremim dorucak, otpratim te na posao, probudim decu, nahranlm ih, pošaljem u školu, spremim rucak, usisam kucu, izbrišem prašinu, a kad dodete kuci, svi rucamo, pa operem sudove. Sluša je muž strpljivo. Ona nastavlja: • Onda spremam veceru, pa ponovo sudovi, deca, domaci zadaci, okupam decu i opet poslednja legnem! • To ti je zbog loše organizacije rada - rece muž.
levi Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Nebojsini vicevi su poučni, nisu trivijalno smešni
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 šta je tu poučno?da je u dobroj organizaciji ključ
banecare1 Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 kljuc je u menadzmentu, aka delegiranje poslova i zadataka
Hamlet Strašni Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Ja to mojoj ženi isto stalno objašnjavam Sent from my iPad using Tapatalk
Hamlet Strašni Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Ne, nego to oko organizacije rada. I da sam je profesionalac u organizaciji drugih da rade i da prepusti meni svu organizaciju i da bi sv bilo super. I onda me ona iseva metlom i/ili papučom... I ja se onda osećam kao Hilari. Neshvaćeno... Sent from my iPad using Tapatalk
slepa živana Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 gadite mi se ogorčena si. ko ti je kriv što nemaš robove
precog Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Ajmo razlaz AFZ, pustite ljude da pricaju viceve.
slepa živana Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 spusti ton! ukidaju se vicevi do daljnjeg.
Recommended Posts