dig_chohano Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Sjajno. Ovim ću da muvam babe kad zabodem starački dom.
Šumejker-Levi 9 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 šta je to hijerarhija:I nad popom ima pop.A šta je to perverzija:I nad popom ima pop... i još jedan... i još jedan...
micke Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Malo stare dobre mudrostiAt age 4, success is...not peeing in your pants. At age 12, success is...having friends. At age 16, success is...having a driver's license. At age 20, success is...having sex. At age 35, success is...having money. At age 50, success is...having money. At age 60, success is...having sex. At age 70, success is...having a driver's license. At age 75, success is...having friends.At age 90, success is...not peeing in your pants.
Waldorf Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 – ’Ало, је ли то друштво за заштиту животиња?– Да, изволите?– Хоћу да пријавим насиље над животињом!– Слушам вас, о чему се ради?– Онај одвратни поштар седи на дрвету и псује нашу куцу!
Tinman Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Polish DivorceA Polish man moved to the USA and married an American girl.Although his English was far from perfect, they got along very well until oneday he rushed into a lawyer's office and asked him if he couldarrange a divorce for him.The lawyer said that getting a divorce could depend on the circumstances,and asked him the following questions:Have you any grounds?Yes, an acre and half and nice little home.No, I meant what is the foundation of this case?It's made of concrete.I don't think you understand. Does either of you have a real grudge?No, we have carport, and not need one.I mean, what are your relations like?All my relations still in Poland.Is there any infidelity in your marriage?We have hi-fidelity stereo and good DVD player.Does your wife beat you up?No, I always up before her.Is your wife a nagger?No, she white.Why do you want this divorce?She going to kill me.What makes you think that?I got proof.What kind of proof?She going to poison me. She buy a bottle at drugstore and put onshelf in bathroom. I can read, and it say: "Polish Remover"
sherman Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 sedi narkoman na gajbi, uradio se, kad neko lupa na vrata-policija, otvaraj!!!!on samo prevrne ocima - sta hocete?-otvaraj, ocemo samo da poricamo!!!-pa kolko vas je-dvojica-pa popricajte
eye of the beholder Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 1. Jedna ljudska ćelija sadrži oko 75 MB genetskih informacija unutar DNK2. Jedan spermatozoid sadrži polovinu genetskih informacija, tj. 37,5 MB3. U jednom mililitru sperme nalazi se oko 100 miliona spermatozoida4. Prosecna ejakulacija muskarca traje 5 sekundi i sadrži oko 2, 25 ml sperme5. Iz gore navedenog sledi da propusna sposobnost muškog polnog organa iznosi: (37,5 MB x 100.000.000.000 x 2,25)/5 = (39 321 600 bajtova/spermatozoidu x 100.000.000 spermatozoida/ml x 2,25 ml) / 5 sekundi = 1.769.472.000.000.000 bajtova/sekundi = 1609,33 terabajta/sekundi.Dobijamo, znači, da zenska jajna ćelija izdrzava DDoS napad od vise od hiljadu i po terabajta u sekundi i pri tom propusta samo jedan, odabrani, paket informacija.Time zaključujemo da je jajna celija ubedljivo najbolji hardverski firewall koji postoji na Zemlji!Problem je što taj jedan paket informacija koji taj Firewall propusti - blokira sistem na 9 meseci!
Šumejker-Levi 9 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 SAMO ZA DEČAKE (a mogu i devojke da pročitaju): Ovo je prvo lančano pismo koje je zaista dobro! Ovo pismo je produkt dosade a služi da muškarcu poboljša sexualni život. U inat ostalim ponudama i sličnim pismima, ovo ne zahteva slanje para, a dobitak je siguran. Dovoljno je da pošaljete ovo pismo devetorici svojih dobrih drugara. Onda ošamutite vašu devojku/suprugu, stavite je u kartonsku kutiju (ne zaboravite otvore za vazduh) i pošaljite je prvom drugaru na listi. Vrlo brzo, kada vaše ime bude prvo na listi, na Vašu adresu ce stici 823.542 žena/devojaka. Statistički gledano u toj grupi ce biti: Najmanje 0.5 miss sveta 3 top modela 463 divlje nimfomanke 3.243 do jaja dobre nimfomanke 20.198 žena koje doživljaju više orgazama odjednom 40.198 biseksualki spremnih da te ubace u krevet sa svojom drugaricom Sve u svemu, dobijate 64,294 žena koje su napaljenije, bolje građene, željnije, manje dosadne i ukusnije od one koju ste vi poslali. Ono što je najbolje, igra garantuje da nećete nazad dobiti ono što ste vi poslali. NEMOJ DA PREKINEš OVAJ MAGIČAN KRUG Jedan čovek je poslao ovaj mail na 5 adresa umesto 9, i dobio je nazad ženu koju je poslao, a ona je imala još jače glavobolje i postala je najgora na svetu, sa svim sranjima koja po ceo dan trabunja i sa onim "ti mene ne voliš" izrazom na licu. Ta žena više nikada nije obukla tange i naprasno se ugojila. On je postao impotentan. Istog dana, drugi čovek, koji je bio 6 mesta iznad mene vec je dobio 837 žena i trenutno je na oporavku od iznemoglosti. Ispred njegove kuće, nalazi se jos 452 kartonska paketa sa rupama za vazduh. MORAš VEROVATI OVOM PISMU Ovo ti je jedinstvena prilika da tvoj seksualni život krene u smeru u kojem ti želis. Bez trošenje para u gradu, kupovine garderobe, dugih razgovora, maženja, bez objašnjavanja, samo je otvoriš i kresneš. Bez dvoumljenja, pošalji ovo pismo devetorici tvojih drugara. P.S. Ako nemas devojku, možeš da pošalješ usisivač. P.P.S Ovo pismo možeš da pošalješ i ženskoj osobi, da se pripremi za sjajnu avanturu koja je čeka.
Parsons Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dad at the Mall I took my dad to the mall the other day to buy some new shoes (he is 92). We decided to grab a bite at the food court. I noticed he was watching a teenager sitting next to him. The teenager had spiked hair in all different colors: green, red, orange, and blue. My dad kept staring at him. The teenager would look and find him staring every time.When the teenager had had enough, he sarcastically asked, 'What's the matter old man, never done anything wild in your life?'Knowing my Dad, I quickly swallowed my food so that I would not choke on his response, knowing he would have a good one, and in classic style he did not bat an eye in his response. 'Got drunk once, and had sex with a peacock. I was just wondering if you were my son.'
eye of the beholder Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ProduktivnostMujo kosi a Japanac uzeo stopericu, olovku i papir i meri Muji produktivnost. Posle prvog otkosa, kaze Japanac: Ne valja Mujo, imas prazan hod.Mujo: Kako ba prazan hod?Japanac: Pa lepo. U jednom smeru kosis, a kad vracas kosu vracas je u prazno.Nego, da naostrimo kosu i sa druge strane, pa da i u drugom smeru kosis.I tako i bude. Kosi Mujo, a Japanac opet:Ne valja Mujo. Imas prazan hod.Mujo: Pa kako bolan opet prazan hod?Japanac: Lepo! Kosis u oba smera, ali imas prazan hod, jer vrtis zadnjicom dzabe.Nego da ti zavezemo grabulje da odmah travu rastresas da se brze susi.I tako i bude. Kosi jadni Mujo tako kako je opremljen, kad eto ti Fate.Nosi rucak.Na glavu stavila krcag sa kiselim mlekom, u jednu ruku tepsija sa pitom, a u drugu korpasa hranom i pivom. Ide polako prema Muji, a on kad je video kako zanosno njise bujnim bokovima, kaze:Bona Fato, ne njisi tako bokovima, dicice mi se ona stvar, pa ce miJapanac utvrdit' prazan hod i okaciti fenjer, da kosim i nocu!
*edited by mod Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Odluci Bil Gejts da organizuje konkurs za izbog novog predsednika evropskog ogranka Majkrosofta.U ogromnoj sportskoj dvorani iskupi se 5000 kandidata medju kojima je i Srbin po imenu Pera Petrovic.Gejts se zahvali svim kandidatima sto su se prijavili ali odmah zamoli sve one koji ne poznaju program Java da napuste ispit.2000 kandidata ustaje i izlazi iz dvorane.Pera Petrovic pak ovako razmislja:-"Taj program ne poznajem,ali sta mogu da izgubim ako ostanem-nista!Sto da ne pokusam?!"I ostaje u sali.Bil Gejts zatim objavljuje da svi koji nikada nisu rukovodili timom od najmanje 100 ljudi ustanu i izadju.Josh 2000 kandidata ustaje i izlazi.Pera Petrovic opet razmislja:-"Ja nikada nisam bio shef nikome osim samome sebi,ali sta mogu da izgubim ako ostanem?Sta mi moze biti?"I ostaje.Tada Bil Gejts zamoli sve koji na fakultetu nisu imali prosek 9,80 ili vishe da napuste ispit.500 ljudi izlazi ali Pera Petrovic sapuce sam sebi:-"Ja sam jedva imao dovoljan uspeh u srednjoj skoli a fakultet nisam ni upisivao,ali sta mogu da izgubim ako ostanem?"I opet ostaje u dvorani.Bil Gejts napokon zamoli da svi kandidati koji ne govore retoromanski ustanu i napuste ispit.Josh 498 ljudi odlazi.Pera Petrovic razmislja:-"Taj retromanski ne znam ni gde se govori,ali kog djavola bih sad odlazio?!Sta mogu da izgubim ako ostanem?"I on ostade da sedi na svom mestu.U sobi je pored Pere ostao josh samo jedan kandidat-svi ostali su otisli.Bil Gejts im prilazi i kaze:-"Vi ste,ocito,jedini koji govore retoromanski;hteo bih da vas cujem kako malo razgovarate na tom jeziku."Pera Petrovic se mrtav hladan okrece prema drugom kandidatu i pita:-"Kako si drkadzijo?"Drugi kandidat mu mirno odgovara:-"Jedi govna,seljacino,pizda ti materina!" 1
Milosh76 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Нађох ову дивну песму о зими па реко' да Вам је пошаљемда Вам пружи утеху коју је и мени пружила.Предивно је написана и баш је потрефила моје најдубљеосећаје у вези овог годишњег доба."ЗИМА"Пелагија Арсенијевић - Васић`БЕМ ТИ ЗИМУ!!!The End
cedo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dosao muz kuci u zoru.Zena (ljutito):Gde si bio celu noc ?Muz:Radio sam sa sekretaricom u kancelariji do kasno.Kada je trebalo da krenemo kucama, nije mogla da zapali kola.Odvezao sam je kuci, ali taman kad smo stigli pukla mi je guma.Gumu sam promenio, te usao kod nje da operem ruke.U znak zahvalnosti mi je ponudila caj sa rumom. Rum je bio mnogo dobar te sam popio neku casu vise.Taman sam krenuo kuci kad vidoh policiju u njenoj ulici kako zaustavlja sva kola.Nisam smeo da vozim da me ne bi kaznili te sam se vratio i zamolio je da prespavam kod nje.U kuci nema vec jedan krevet te smo legli zajedno.Veruj mi da se nista nije desilo medju nama.Zena:Ajde bre ne lazi.Priznaj da si ostao celu noc na poslu i visio na forumu sa drugarima.
Recommended Posts