dragance Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Pretpostavljam da ne zna pesmu, možda YT pomogne.
Babu Bhatt Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Kako ne bih znao, Goran Karan :D via Tapatalk
Bujodrag Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ja nisam znao pesmu, te nisam ni razumeo vic kad je nastajao (bejah prisutan tada), no to me nije sprečilo da se pohvalim u društvu kad su ga prepričavali. Dobar vic.
precog Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Eh, da nam je vise takvih. Poslednji ko izadje da ugasi svetlo :(
Cane Vukic Prebranac Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Nisam od tog doba uspeo da smislim išta približno smešno... A ne stižu mi nikakve tantijeme na vic, samo ga puštaju preko interneta :) Требало је да промијениш ник у Jokemaster
holden kolfild Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 dosli edi rama i dalaj lama kod ere iz vampira. zvone mu na vrata, era otvara i kaze: rama lama ding dong!
Lancia Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 ко уопште смишља овакве вицеве Pa, Holden. Zadnji put je smislio tri, toliko smo se grohotom smejali, da nije stigao da osmisli cetvrti.
Quizmaster Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Sreli se Mak Dizdar i Luk Skajvoker na gej žurci. "Ćao, Mače", reče Luk Skajvoker, "Ćao, Luče", odgovori mu Mak Dizdar.
belch Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 A guy walks into a psychiatrists office covered only in Saran Wrap. He says to the doctor, "Ive felt so weird lately, Doc, can you tell me whats wrong?" The doctor replies, "Well, I can clearly see your nuts!"
mlatko Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Morao sam da googlujem ko/sta je to, ja mislio to neka Sarah Palin... Al dobar vic :D Btw, jel se folija pise velikim slovima?
Recommended Posts