Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

ја колико се сјећам овдје је настао легендарни "ја сам само вага, бундо" :Hail:

Posted

Taj je Kvizmasterov (ako me sećanje dobro služi)... a imao je i Empejac onaj kad životinje orgijaju u šumi.
Posted

Taj je Kvizmasterov (ako me sećanje dobro služi)... a imao je i Empejac onaj kad životinje orgijaju u šumi.

Kako bese ide taj? :D

Posted

Kako bese ide taj? :D

Nevešto ću ga prepričati (po sećanju), neka mi autor ne zameri:

Počinje smak sveta, kreću neki zemljotresi, erupcije i opšte ludilo.

Životinje se skupile na sred šume i na brzinu pade dogovor da urade grupnjak za kraj.

Izmešale se tu razne kombinacije i u jednom momentu slon krene da guzi žirafu (mislim da je bila žirafa u pitanju).

Ona se okrene i upita ga: Je li slone, kako si uspeo da u ovoj frci stigneš da navučeš kurton?

A slon odgovori: Nije to kurton, to mi piton puši!

Posted

Hvala. 

:lol: opasan je lala, malo je samo preradio brojne vec postojece viceve na slicnu foru :fantom:  

Posted

Možda sam i pričao već:

Šeta se pedofil šumom i primeti kako se nešto dimi nedaleko, potrči on da vidi šta je i zatekne kuću u plamenu, uleti on hrabro u nju i ima šta da vidi - majka, otac i kćer vise obešeni a mali sinak sklupčan u plaču ispod njih. A on lakim pokretom otkopčava šlic i izusti - eh dete dete danas stvarno nije tvoj dan.

Posted

Legli deda i baba,i dedi se digao pa poceo da je smara za seks. A baba ce u nameri da ga otkaci-"Ne mogu,nemas zastitu",

"Sta ce tebi tako matoroj zastita"-rece on, a ona ce-"Pa da ne dobijem salmonelu od starih jaja"

Ima i onaj kad je obrnuta situacija,tj. kad je bakuta raspolozenija pa navaljuje-"Ajde starce,sta jos treba,i noge sam digla",a on ce-"Ih,digo' bi ih i ja,ali nema ko da nas kara"   :isuse:

Posted

Deda: "Da sam znao da si devica, bio bih pažljiviji."

Baba: "Da sam znala da možeš, skinula bih hulahopke."

Posted

Jedan jos iz perioda sankcija

-Setaju dva penzosa parkom, pa ce jedan:"Jel' si poneo leba za golubove?" a ovaj ce "Jok,ja ih jedem bez leba..."

Posted (edited)

Nisam od tog doba uspeo da smislim išta približno smešno... A ne stižu mi nikakve tantijeme na vic, samo ga puštaju preko interneta :)

Edited by Quizmaster
Posted

Kako ide taj vaga, bundo?:)

via Tapatalk

Posted

Krenula bunda od nerca da muva apotekarsku vagu, međutim ova joj reče: "Ja sam samo vaga, bundo, mene ljubit to je ludo..."