Cane Vukic Prebranac Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 ја колико се сјећам овдје је настао легендарни "ја сам само вага, бундо"
Reaktor Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 ја колико се сјећам овдје је настао легендарни "ја сам само вага, бундо" Taj je Kvizmasterov (ako me sećanje dobro služi)... a imao je i Empejac onaj kad životinje orgijaju u šumi.
Sludge Factory Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Taj je Kvizmasterov (ako me sećanje dobro služi)... a imao je i Empejac onaj kad životinje orgijaju u šumi. Kako bese ide taj? :D
Reaktor Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Kako bese ide taj? :DNevešto ću ga prepričati (po sećanju), neka mi autor ne zameri: Počinje smak sveta, kreću neki zemljotresi, erupcije i opšte ludilo. Životinje se skupile na sred šume i na brzinu pade dogovor da urade grupnjak za kraj. Izmešale se tu razne kombinacije i u jednom momentu slon krene da guzi žirafu (mislim da je bila žirafa u pitanju). Ona se okrene i upita ga: Je li slone, kako si uspeo da u ovoj frci stigneš da navučeš kurton? A slon odgovori: Nije to kurton, to mi piton puši!
Sludge Factory Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Hvala. opasan je lala, malo je samo preradio brojne vec postojece viceve na slicnu foru
Duci Simonovic Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Možda sam i pričao već: Šeta se pedofil šumom i primeti kako se nešto dimi nedaleko, potrči on da vidi šta je i zatekne kuću u plamenu, uleti on hrabro u nju i ima šta da vidi - majka, otac i kćer vise obešeni a mali sinak sklupčan u plaču ispod njih. A on lakim pokretom otkopčava šlic i izusti - eh dete dete danas stvarno nije tvoj dan.
ubibobi Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Legli deda i baba,i dedi se digao pa poceo da je smara za seks. A baba ce u nameri da ga otkaci-"Ne mogu,nemas zastitu", "Sta ce tebi tako matoroj zastita"-rece on, a ona ce-"Pa da ne dobijem salmonelu od starih jaja" Ima i onaj kad je obrnuta situacija,tj. kad je bakuta raspolozenija pa navaljuje-"Ajde starce,sta jos treba,i noge sam digla",a on ce-"Ih,digo' bi ih i ja,ali nema ko da nas kara"
Razzmatazz Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Deda: "Da sam znao da si devica, bio bih pažljiviji." Baba: "Da sam znala da možeš, skinula bih hulahopke."
ubibobi Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Jedan jos iz perioda sankcija -Setaju dva penzosa parkom, pa ce jedan:"Jel' si poneo leba za golubove?" a ovaj ce "Jok,ja ih jedem bez leba..."
Quizmaster Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 (edited) ја колико се сјећам овдје је настао легендарни "ја сам само вага, бундо" Nisam od tog doba uspeo da smislim išta približno smešno... A ne stižu mi nikakve tantijeme na vic, samo ga puštaju preko interneta :) Edited January 22, 2016 by Quizmaster
Quizmaster Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Krenula bunda od nerca da muva apotekarsku vagu, međutim ova joj reče: "Ja sam samo vaga, bundo, mene ljubit to je ludo..."
Recommended Posts