January 2, 20169 yr Kupili Mujo i Suljo ptičara i krenuli sa njim u lov. Naleti fazan, Mujo nanišani, opali, a onaj mali ptičar pravo pod panj - umro od straha.Vrate se oni kod frajera koji im je prod'o ptičara, kaže frajer:F: Pa naravno, on je mlad, tek treba da se trenira za lov, to je još dvije milje, ako hoćete da ga ubacim na lovački trening!M: Ma kakve ba dvije milje, imam ja jarana, ima bend, sviraju svake sedmice neku svadbu, a na svakoj se puca, damo ga njemu na mjesec dana i uredu je.I tako i bi, vraća ga jaran poslije mjesec dana, kaže:J: Evo ga ker, super je, k'o nov, ništa se više ne boji ni praska, ni pucnja, uživaj te.I njih dvojica jedva dočekaše naredni dan i pravo u lov sa njim.Naleti prepelica, Mujo nanišani, opali, kad ker iskoči iz žbuna:K: Hej Branka, Branka. Braaankaa
January 4, 20169 yr video sam ovaj na youtube: decak: e, pozdravio te ante policajac: koji ante? decak: onaj iza kante i tako ga zajebao 3x. sledeci dan policajac kaze sefu kako ga je klinac zajebao, a sef mu kaze: reci mu, "pozdravio te pera!" kada pita koji pera, ti reci: "onaj sto ti ga stera!" sledeci dan policajac sretne decaka i kaze mu: "pozdravio te pera!" decak: znam! policajac: ko ti je rekao? decak: ante policajac: koji ante? decak: onaj iza kante
January 4, 20169 yr Došao lik u biblioteku i kaže: - Dajte mi neku knjigu o samoubistvima! A bibliotekarka će: - Jeste, pa da mi je posle ne vratiš. ;) via Tapatalk
January 15, 20169 yr Smuvao lik devojku i poveze je autom u šumu. On: Koliko imas godina? Ona: 13. On: M'rš iz auta. Ona: M'rš ti seljačino sujeverna.
January 15, 20169 yr Odlican :) Umrli Italijan, Nemac i Srbin i dodju kod svetog Petra koji ih pita kako su umrli. Kaze Italijan: - Kupio sam novi Ferrari, izasao na autoput, dao gas i spizdio se. Nemac ce: - Ja sam kupio novi Porsche, isto izasao na autoput, vozio preko 200, bilo klizavo i stradah. Srbin kaze: - Ja sam kupio novi Audi A8, isti kakav ima i moj komsija. - I, kako si poginuo? - Umro sam od gladi. via Tapatalk
January 17, 20169 yr Kasno uveče ulazi ćerka u kuću, a otac koji je čekao kaže: - opet si pušila! Ona preplašeno: - nisam, hoćeš da ti dunem? - ne, samo se obriši. :D via Tapatalk