June 28, 20159 yr Crvenkapa sretne nepismenog vuka i on joj kaže Šta to nosiš baci. I Crvenkapa baci.
July 9, 20159 yr ukraden odnekle skoro: pita otac sina: jel znaš engleski? sin: znam. otac: šta znači city? sin: luckasta city, takav sam i ja.
July 19, 20159 yr Majstor radi nesto na merdevinama, onako povisokim, ispod i okolo igra se klinac, cap, padne majstoru srafciger, uzdah, psovka, sidje majstor po alatku, klinac ga pogleda i kaze - Moj tata uvek ima 2 srafcigera kad radi na merdevinama... Radi majstor dalje, padaju klesta, silazi ponovo, - Moj tata uvek ima 2 klesta kad radi na merdevinama... Majstor ispusti visak pare, popne se ponovo, nastavi, posle nekog vremena pripisa mu se, sidje, pisa i preko ramena pobedonosno klincu: - Sta me gledas? Tvoj tata ima 2 kurca? - Ima samo jedan, al 2 x veci...
July 21, 20159 yr Mali Zemunac pita ćaleta: - Ćale, ša je to "viluk" - Ne znam. Gde si to čuo? - U školi, učiteljica kaže da okačim jaknu nači viluk.
August 12, 20159 yr kolko cigana je potrebno da zamene sijalicu? nula. skupe se oko stare i pricaju kako je leeepo svetlela hiljadudevetstodevedesetprve :(