Ryan Franco Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 onaj lik žuti... ima ortaka koga zovu crni. i crni otišao da kupi telefon kupio crni telefon kad je došao gajbi, keva kaže: zašto crni crni crni?!
Ariel Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ulazi narkoman u radnju i kaže: - Daćete mi sokić i keks.- Šta ste rekli sok i?- ć.
Babu Bhatt Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Stari pas ovcar jurio je zeceve po šumi dok nije zabasao duboko u njui shvatio da se izgubio… Našao se pored gomile nekih kostiju kada jezacuo korake divlje životinje… Bio je to leopard koji mu se polakopribližavao…- Šta cu sad, – mislio je u sebi… i onda je brzo dohvatio one koskekoje su stajale kraj njega da bi trenutak pre nego što ga je leopardopazio, rekao naglas:- Baš je ukusan ovaj leopard, da mi je da nadem još jednog.Cuvši to, leopard je ustuknuo i povukao se preplašen u šumu.Medutim, sve je to gledao jedan majmun sa grane, koji reši da ocinkaristarog psa kod leoparda… Skocio je sa drveta i požurio da leopardusaopšti prevaru… Videvši kako majmun žuri negde stari pas posumnja unjegove namere i pode da ga prati… Video ga je kako objašnjavaleopardu o cemu je rec dok je leopard ljuto režao zbog nacina na kojije nasamaren… I naravno, krene u osvetu…Stari pas, videvši da leopard opet krece u njegovom pravcu, samo seokrenu i mirno sede osluškujuci svaki leopardov korak… Kada mu sevec dovoljno primakao da može da ga cuje, stari pas, ledima okrenutleopardu, više za sebe rece:- Ama gde li je taj majmun vec jednom, poslao sam ga još pre satvremena da mi nabavi leoparda i još ga nema…I:Ne kaci se sa starim psima, znanje i mudrost se sticu godinama…II:Šta god uradili, uvek ce se naci neki majmun u okolini koji ce tome dabude svedok…
Babu Bhatt Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Vratio se Mujo iz Švedske, pa ga pita Haso:- Bolan Mujo, kako je kod Šveđana?- Ma kakva Švedska, oni su 30 godina iza nas.- Aman, pa kako to? – čudi se Haso- A jarane, tamo se još uvek dobro živi
Babu Bhatt Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Posudio Haso karirani sako od Muje.- Čuvaj ga dobro! Znaš da na vašarima ima blata.Usput se on napio i odluči malo leći da se otrijezni za vašar. Skine sako i zakači ga na granu iznad sebe. Kad se probudio, vidi nema sakoa pa krene na vašar u košulji. Došao tamo, kad nekakav lik stoji u ženskom društvu, a na njemu taj sako.- Je li, ti, odakle ti taj sako?- Ma, ljudi mi ne bi vjerovali. Prolazim ja kroz šumu, kad, nekakav pijanac leži na zemlji, a sako na grani visi. Udarim ga ja nogom, a on ni makac. Skinem mu ja gaće i izje.em ga, a on opet ništa. Onda uzmem sako i odem. Što, da nije tvoj sako?- Ma ne, nije moj, nego onako pitam, izgleda da je kvalitetan. Ide zeko šumicom i prolazi pored lisičje jame, a u njoj mali lisići i izdere se:- “Jebem vam mater” – i pobjegne.Drugi i treći dan isto.Četvrti dan sakrije se lisica s malima, zec se izdere:- Jebem vam mater! – a lisica pojuri za njim.Trči, trci zeko kroz šumu, kroz polje, lisica za njim.Provuče se zeko kroz ogradu, a lisica se zaglavi.Zeko priđe straga i počne ševiti, a lisica:- Nemoj zeko, molim te!A zeko:- Ne bih ja, ali obećao sam djeci! Skakuće crvenkapa kroz šumu. Sretne je šumar i pita: - "Dijete, zašto ideš sama kroz sumu? Može te neko opljačkati ili silovati."Crvenkapa na to poskakujući dalje:- "Ne plašim se ja, novca nemam a seks obožavam." Stoji crnac u Splitu na kolodvoru, gleda prema Velebitu. Dolazi starac do njega i govori:- "Bit će sniga!",Na to mu crnac opali šamarčinu i kaže:- Who do you call "bitch ass nigga"
Babu Bhatt Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Vic danaUšao Mujo u kinesku radnju, odmjerio kod kozmetike neku djevojku od glave do grudi, pa stao isprobavati sunčane naočale i razmetno pozirati.Priđe mu prodavač i upita: "Što kažete na jedne zaista specijalne naočale?" te mu ih tutne u ruku.Stavi ih zbunjeni Mujo, osvrne se oko sebe, kad ona djevojka - gola-golcata!Skine Mujo naočale - djevojka odjevena. Stavi naočale - djevojka gola!Oduševo se, jasno, Mujo, isprsio stotku i požurio kući, sve gledajući po ulici gole žene.Upada Mujo u kuću, sve sa naočalama na nosu, i viče sa vrata:"Fato, nećeš vjerovati što sam kupio!"Samo sto je to izgovorio, ugleda Fatu i jarana mu Sulju na kauču, gole-golcate.Skine Mujo naočale, oni i dalje goli. Stavi naočale, goli.Skine, opet goli. Zbuni se Mujo, baci naočale i vikne:"Bem ti kinesko govno, već se pokvarilo!" :) :)
LudiKure Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 (edited) Kako crnogorac opisuje puža? - "To ludo, to trči, to skače, to besni..." Edited September 12, 2014 by LudiKure
Recommended Posts