Agni Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 e sad si stvarno shvatio a ja sam se zainteresovao da pokušam da definišem : fantom : smajlija. recimo da ga upotrebljavamo kada želimo da demonstriramo sarkazam i/ili arogantnu emotivnu otuđenost od predmeta diskusije. Da, i ja ga tumacim kao nekakav "ja sam kul faca, bole me kurac" iskaz.
Bujodrag Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Meni je ovo omiljeni smajli ali to je zato što sam dobrodušni idiot.
slepa živana Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Meni je ovo omiljeni smajli ali to je zato što sam dobrodušni idiot. ali dobrodušni idiot ne može da zna da je dobrodušni idiot
Bujodrag Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 ali dobrodušni idiot ne može da zna da je dobrodušni idiot :o Upravo si posadila seme sumnje. Ako izraste u ogorčenje, tebi na dušu.
pt 2.0 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 (edited) meni je fantom pre otklon u užasu.... fak, fantom uopšte nije ono što sam ja mislila da jeste. fantom je ovaj gadni sa kafom što cokće, a ne onaj umotan... Edited July 1, 2014 by pt 2.0
frit Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 sta znaci kad smajli pije kafu I gleda u ekran? za mene vazi da pijem kafu i gledam u ekran
slepa živana Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 zvoni dejvidu geti telefon. a na vezi čak noris, je li kako to misliš the world is mine?
JozoMujica Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu - da vidi svoju sestru golu.
Аврам Гојић Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu - da vidi svoju sestru golu. dobar! ja znam još jednu verziju tog vica. - Matori, aj na žurku, idemo u zezanje... - Ne mogu, bolestan sam. - Šta, grip? - Ma bolestan sam, jebem sestru.
Ryan Franco Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 bio jedan lik, zovu ga žuti i otišao da kupi džemper kupio roze džemper kad je došao gajbi, keva kaže: zašto roze crni žuti?!
pt 2.0 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 čak noris ne dolazi sebi. sebi dođe njemu. :D idi šminkaj se, mala. imaš dejt
Moća Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Staje covek kolima na crveno ii dok ceka zeleno ulazi mu bomba riba i kaze: Za 1000 dinara mozes da mi radis sta hoces. Na to ce ovaj: Mrs napolje sram te bilo mene si nasla postenog coveka domacina mrs! Riba izadje on nastavi put i kaze E moj domacine nemas ni 1000 dinara u dzepu.
Recommended Posts