gagorder Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 pa nema trajne obojenosti nokta kad je lak kvalitetan? ja to nemam ni od opija ni od inglota.a trackanje - imam dve leve ruke a dešnjak sam, tako da možeš da zamisliš.
lostfanforever Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 jbg, ja onda imam ili lose nokte ( sto je vrlo verovatno, skroz su se nesto izbrazdali?) ili imam lose lakove.a za okolnu kozu se nismo razumeli. recimo kad skidam bordo lak, obordi mi koza sve do sredine prsta
pt 2.0 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 a za okolnu kozu se nismo razumeli. recimo kad skidam bordo lak, obordi mi koza sve do sredine prsta eee, tu moraš izdašno da koristiš i vaticu i aceton. znači ništa mackanje i packanje naokolo. natopiš vaticu, pritisneš na nokat, zadržiš nekoliko sekundi, onda cim nagore (u pravcu i smeru rasta nokta), i baciš, pa sa čistom opet.s za sam nokat uvek možeš prvi sloj da namažeš bezbojnim lakom, pa tek preko njega tamnocrveni.
Killiana Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 sledeci put kad mi neko kaze kako su mi lepi notki, ima da ga opajdarim preko usta najjace sto mogu.2 sata kasnije, po pravilu, puca jedan... :/
kgmr Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 preporuka za liquid sand opi liniju, tj. za crni lak iz te linije. zastitno lice je marajah keri, pa kolekciji nisam na vreme pruzila sansu.
kgmr Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 i na dodir i na izgled :D ali recimo da je P2500. moze i da se turpija noktom nokat! salim se, ali sad kad si me pitala sam pomislila kako bi to bio koristan izum. elem, ovaj koji ja imam je crno-crni, dakle sjajni momenti nisu crveni, kao sto sam na netu videla. meni nimalo nije neprijatan osecaj, i te granulice su vrrrrlo sitne. cini mi se, primera radi, da je lice malagurskog daleko grublje.
gagorder Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 cini mi se, primera radi, da je lice malagurskog daleko grublje. da, da, verovatno se i sporije suši.
morgana Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 ovo je lak za nokte za dvoljevoruke. tj, i kad ga smotana osoba maze lijevom rukom na nokte desne, ispada pristojno i nezamazano. eto. pretpostavljam da nije najnajbolji ikad, jeftin je, ali moj uslov svih uslova je ispunio.
nezvanova Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 ovo je lak za nokte za dvoljevoruke. tj, i kad ga smotana osoba maze lijevom rukom na nokte desne, ispada pristojno i nezamazano. eto. pretpostavljam da nije najnajbolji ikad, jeftin je, ali moj uslov svih uslova je ispunio. apsolutno saglasna! koristim taj lak, i bas tu nijansu i zaista je odlican. sem sto se lako nanosi, dugo i stoji... ja jedino preko nanesem i top coat, trenutno koristim essie-ov, da mi se brze osusi...
halloween Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) Jedva sam čekala da potrošim megalomansko pakovanje OPI lzn, 15ml. Bolje da je srednje veličine pakovanje cca 10ml, manja cena, brže se potroši, menjaš boje etc. Najbolje mi leže L'Orealovi lzn i to oni iz grupe Resist&Shine, ali ih retko nalazim. Izgleda da su izašli iz asortimana, kao i linija Jet set. Edited August 25, 2014 by halloween
Killiana Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 ja samo da preporucim one eveline lakove... stavila gel prvi put pre 6 meseci, puko mi jedan nokat dok sam drndala kofer, sama ostale skinula i usput sjebala nokte. kupila eveline sos, jbt... prvi put u zivotu imam nokte koji se ne listaju i ne pucaju... vec dva i po meseca... sad sam presla na onaj diamond hard, koji kao bazu koristim... pa eto, ako neko ima problema sa noktima koji se listaju, pucaju i slicno... it works.
kgmr Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 ja sam kupila ovo: http://www.saloninfo.rs/prodaja-kozmetike/image.php?type=T&id=2885 javicu iskustva :D
Recommended Posts