Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

zašto ova tema nije na kulinarstvu i ishrani? :unsure:

• 5 months later...
  • Replies 195
  • Views 58.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

i ja se pitam.elem, novi trend.IMG_4442.JPG

groooozno :dry:

ovo je simptom a ne moda

ovo je simptom a ne moda
..ili posledicaliče na par mojih noktiju nakon 'majstorluka' pokući

pa da. ovo se sigurno nosi sa iscepanim popišanim farmerkama i izgužvanom košuljom.

• 7 months later...

nek bog pozivi aura lakovetoliko za ovo javljanje

nek bog pozivi aura lakovetoliko za ovo javljanje
nek bob pozivi crisnail lakove, izdrzavaju i boravak u prirodi ^_^.

njih ne poznajem. ali ako izdrzavaju boravak u prirodi, moram da testiram!nekidan sam kupila bourjois 1 second, divna siroka antisvinj cetkica, krzaju se od gledanja u sudje a kamoli pranja sudja. a super crvena nijansa. razocarao me bourjois a voljela sam ga ko da mi je prvi.

njih ne poznajem. ali ako izdrzavaju boravak u prirodi, moram da testiram!nekidan sam kupila bourjois 1 second, divna siroka antisvinj cetkica, krzaju se od gledanja u sudje a kamoli pranja sudja. a super crvena nijansa.razocarao me bourjois a voljela sam ga ko da mi je prvi.
mrzim od burzoaja sve.

ja volim tecni puder, dobro se pokazao oba puta kad sam ga stavila -_-zbilja je sasvim nelos, nekakav healthy mix ili kako se vec yove. a maskara za osjetljive oci mi je jedna od najmaskara ikad, ne mnogo losija od voljene lancome definicils.

ja sam nesto umislila u vezi tih lakova, da kvalitet ne zavisi toliko od prozivodjaca, vec od same boje. naime, primetila sam da su mi, recimo, svi lakovi karmin, koralno i cinober crveni uvek manje vise ok, i narandzasti se takodje dobro ponasaju tj. i oni najjeftiniji i najskuplji traju otprilike slicno. dok je sa roze, puder roze a i sa brodo lakovima mnogo gora situacija... i to nezavisno je li u pitanju opi, este loder, loreal ili oni najjeftiniji ...

hm, sto da ne, i razlicite boje farbe za kosu se razlicitom brzinom ispiruovi moji lakovi su ista nijansa, koralno crvena. bourjois je iznenadjujuce los, aura sasvim ok, tako da je mozda i do neke nosece komponente.

inglot traje kao iglo. to je jedini lak koji skinem zato sto je izrastao nokat odozdo, a ne zato sto se skinuo lak odozgo.

Edited by gagorder

a kako stojite sa farbanjem okolne koze i trajnom obojenoscu nokta nakon skidanja laka ? :puke:preporuke?