Sir Oliver Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 ovo je simptom a ne moda..ili posledicaliče na par mojih noktiju nakon 'majstorluka' pokući
slepa živana Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 pa da. ovo se sigurno nosi sa iscepanim popišanim farmerkama i izgužvanom košuljom.
gospa buba Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 nek bog pozivi aura lakovetoliko za ovo javljanjenek bob pozivi crisnail lakove, izdrzavaju i boravak u prirodi ^_^.
morgana Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 njih ne poznajem. ali ako izdrzavaju boravak u prirodi, moram da testiram!nekidan sam kupila bourjois 1 second, divna siroka antisvinj cetkica, krzaju se od gledanja u sudje a kamoli pranja sudja. a super crvena nijansa. razocarao me bourjois a voljela sam ga ko da mi je prvi.
gospa buba Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 njih ne poznajem. ali ako izdrzavaju boravak u prirodi, moram da testiram!nekidan sam kupila bourjois 1 second, divna siroka antisvinj cetkica, krzaju se od gledanja u sudje a kamoli pranja sudja. a super crvena nijansa.razocarao me bourjois a voljela sam ga ko da mi je prvi.mrzim od burzoaja sve.
morgana Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 ja volim tecni puder, dobro se pokazao oba puta kad sam ga stavila -_-zbilja je sasvim nelos, nekakav healthy mix ili kako se vec yove. a maskara za osjetljive oci mi je jedna od najmaskara ikad, ne mnogo losija od voljene lancome definicils.
nezvanova Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 ja sam nesto umislila u vezi tih lakova, da kvalitet ne zavisi toliko od prozivodjaca, vec od same boje. naime, primetila sam da su mi, recimo, svi lakovi karmin, koralno i cinober crveni uvek manje vise ok, i narandzasti se takodje dobro ponasaju tj. i oni najjeftiniji i najskuplji traju otprilike slicno. dok je sa roze, puder roze a i sa brodo lakovima mnogo gora situacija... i to nezavisno je li u pitanju opi, este loder, loreal ili oni najjeftiniji ...
morgana Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 hm, sto da ne, i razlicite boje farbe za kosu se razlicitom brzinom ispiruovi moji lakovi su ista nijansa, koralno crvena. bourjois je iznenadjujuce los, aura sasvim ok, tako da je mozda i do neke nosece komponente.
gagorder Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 (edited) inglot traje kao iglo. to je jedini lak koji skinem zato sto je izrastao nokat odozdo, a ne zato sto se skinuo lak odozgo. Edited June 3, 2013 by gagorder
lostfanforever Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 a kako stojite sa farbanjem okolne koze i trajnom obojenoscu nokta nakon skidanja laka ? :puke:preporuke?
Recommended Posts