Jump to content
IGNORED

Nokti

cyberwor/L/d

Recommended Posts

Posted

zašto ova tema nije na kulinarstvu i ishrani? :unsure:

• 5 months later...
Posted

ovo je simptom a ne moda

Posted
ovo je simptom a ne moda
..ili posledicaliče na par mojih noktiju nakon 'majstorluka' pokući
Posted

pa da. ovo se sigurno nosi sa iscepanim popišanim farmerkama i izgužvanom košuljom.

• 7 months later...
Posted

nek bog pozivi aura lakovetoliko za ovo javljanje

Posted
nek bog pozivi aura lakovetoliko za ovo javljanje
nek bob pozivi crisnail lakove, izdrzavaju i boravak u prirodi ^_^.
Posted

njih ne poznajem. ali ako izdrzavaju boravak u prirodi, moram da testiram!nekidan sam kupila bourjois 1 second, divna siroka antisvinj cetkica, krzaju se od gledanja u sudje a kamoli pranja sudja. a super crvena nijansa. razocarao me bourjois a voljela sam ga ko da mi je prvi.

Posted
njih ne poznajem. ali ako izdrzavaju boravak u prirodi, moram da testiram!nekidan sam kupila bourjois 1 second, divna siroka antisvinj cetkica, krzaju se od gledanja u sudje a kamoli pranja sudja. a super crvena nijansa.razocarao me bourjois a voljela sam ga ko da mi je prvi.
mrzim od burzoaja sve.
Posted

ja volim tecni puder, dobro se pokazao oba puta kad sam ga stavila -_-zbilja je sasvim nelos, nekakav healthy mix ili kako se vec yove. a maskara za osjetljive oci mi je jedna od najmaskara ikad, ne mnogo losija od voljene lancome definicils.

Posted

ja sam nesto umislila u vezi tih lakova, da kvalitet ne zavisi toliko od prozivodjaca, vec od same boje. naime, primetila sam da su mi, recimo, svi lakovi karmin, koralno i cinober crveni uvek manje vise ok, i narandzasti se takodje dobro ponasaju tj. i oni najjeftiniji i najskuplji traju otprilike slicno. dok je sa roze, puder roze a i sa brodo lakovima mnogo gora situacija... i to nezavisno je li u pitanju opi, este loder, loreal ili oni najjeftiniji ...

Posted

hm, sto da ne, i razlicite boje farbe za kosu se razlicitom brzinom ispiruovi moji lakovi su ista nijansa, koralno crvena. bourjois je iznenadjujuce los, aura sasvim ok, tako da je mozda i do neke nosece komponente.

Posted (edited)
inglot traje kao iglo. to je jedini lak koji skinem zato sto je izrastao nokat odozdo, a ne zato sto se skinuo lak odozgo. Edited by gagorder
Posted

a kako stojite sa farbanjem okolne koze i trajnom obojenoscu nokta nakon skidanja laka ? :puke:preporuke?