Jump to content
IGNORED

Nokti

cyberwor/L/d

Recommended Posts

Posted

bač, treba da se pitaš prisutne dame da ti kažu šta je to trajni frenč. ;)

• 1 year later...
Posted (edited)

ne znam kako se to zove taj trajni french ali moji nokti su upravo dobili drecavo crvenu boju thanks to ... nekom gelu koji se nanosi drvenim stapicem pa se susi pa opet premazuje pa susi...i izgleda fantastichno a obecano mi je da ce da traje 3 nedelje!remains to be seen a do tada bice mi zadovoljstvo da vas obavestavam o istinitosti datog obecanja!EDIT - evo ih red

Edited by msmodesty
Posted

od avgusta idem redovno na mani-pedikerisanje (2x mesecno). single muskarcima preporucujem kao najveci meni poznati zicer za upoznavanje. ja nisam te srece vise, te koristim sat vremena da se na miru ispricam sa zenom.

Posted (edited)

Samo da objavim (a valjda tome sluzi??!! ) :blink: da redovito rezem nokte i da ne idem kod pedikera jer nemam problema sa nogama. Srdacan poz.. :unsure:

Edited by Ziza
Posted
Samo da objavim (a valjda tome sluzi??!! ) :blink: da redovito rezem nokte i da ne idem kod pedikera jer nemam problema sa nogama. Srdacan poz.. :unsure:
kod pedikira se, bar kod nas, ide da se sebi podari, a i nogama, rajski osecaj letenja :wub:nikad rezanje noktiju!samo lagano turpijanjepa lepa kupkapa koza oko noktiju koja se lepo odstrani, pa skine visak sa petaa onda piling solju i uljemi na kraju masaza...sve do kolena ...sad bih stavljala jos jedno milion wubova....
  • 7 months later...
Posted

radim mali market research...jel' moze neko da mi kaze koje su okvirno cene usluga u BGD mani-pedi ,spa manikir ,spa pedikir, shellac, parafin, itd? posto ne mogu da nadjem na netu cene...i ako je moguce koji se lakovi koriste ( da li OPI, ESSIE ili nesto trece?)

Posted
radim mali market research...jel' moze neko da mi kaze koje su okvirno cene usluga u BGD mani-pedi ,spa manikir ,spa pedikir, shellac, parafin, itd? posto ne mogu da nadjem na netu cene...i ako je moguce koji se lakovi koriste ( da li OPI, ESSIE ili nesto trece?)
kod mene 1000 dinara opi pedikir, 1500 spa pedikir.
Posted
kod mene 1000 dinara opi pedikir, 1500 spa pedikir.
kod tebe u komsiluku ili drzis mani/pedi salon?
Posted
kod tebe u komsiluku ili drzis mani/pedi salon?
pozdravio te rasejan :P u komsiluku, u komsiluku.
Posted
pozdravio te rasejan :P u komsiluku, u komsiluku.
kaze se rasejah ...ne, reko da drzis pa da mi das neke insajderske informacije wicked.gif...LM, hvala!
  • 1 month later...
Posted

Volim uredne nenalakirane nokte koji prelaze tek za koji milimetar jagodice. Eventualno bezbojni lak za jačanje noktiju kada osetim da mi je potreban.

• 10 months later...
Posted
ne znam kako se to zove taj trajni french ali moji nokti su upravo dobili drecavo crvenu boju thanks to ... nekom gelu koji se nanosi drvenim stapicem pa se susi pa opet premazuje pa susi...i izgleda fantastichno a obecano mi je da ce da traje 3 nedelje!remains to be seen a do tada bice mi zadovoljstvo da vas obavestavam o istinitosti datog obecanja!EDIT - evo ih red
odupirala sam se dugo novotarijama, ali ovi shellac lakovi su me učinili zavisnom jer se ništa ne ugrožava moja nokatna ploča, ništa se ne nadograđuje niti ugrađuje. namaže mi nokte posle pedikira i manikira i ja sam mirna bar tri nedelje. moglo bi i duže, ali počne da bode oči izrastak. znači, zemun i shellac, zakon.
Posted

juce sam kupila onaj topcoat sto cini lak mat.ajajajaaaaj <3 <3 <3betman, nanannanana!