Jump to content
IGNORED

Nokti

cyberwor/L/d

Recommended Posts

Posted (edited)
Nego, jel probao neko Bourjois lak sa četvrtasom četkicom, danas videla, cena je 645 dinara, ali nije mi se svidela nijedna nijansa. Ako je neka probala nek prenese utiske.
nisam izdržalaBaš ta nijansa: br7A nokti izgledaju ovako:07042008190aq2.jpg Edited by dranata
Posted

Super izgledaju i super je ta nijansa. Nego, je li nezgodno trackat se takvom četkicom? Pogotovo za nas sklone tjeskobi, drhtavih ruku? :D

Posted
Super izgledaju i super je ta nijansa. Nego, je li nezgodno trackat se takvom četkicom? Pogotovo za nas sklone tjeskobi, drhtavih ruku? :D
Četkica je genijalna. Ja sam trapava maksimalno, a gotovo nijednom se nisam umazala. Za mali nokat iz jednog poteza, za ostale dva. Sve gotovo za pet minuta. Nijansa je malčice tamnija nego na slici, jbg ne valja mi svetlo.
Posted
Četkica je genijalna. Ja sam trapava maksimalno, a gotovo nijednom se nisam umazala. Za mali nokat iz jednog poteza, za ostale dva. Sve gotovo za pet minuta. Nijansa je malčice tamnija nego na slici, jbg ne valja mi svetlo.
Nagovorila si me (a teško je bilo -_- ), čim završim mučenje s Avonom, pokušat ću s ovim.Za eventualne reklamacije ću ti zatrpat inbox mailovima hejterskog i prijetećeg sadržaja. :fashisto:
Posted

Ček prvo da proverimo koliko traje i vredi li tih para, pa onda kupuj. Za ovih dva sata koliko je na mojoj ruci, izgleda sjajno, videćemo za dan dva. :lol:

• 7 months later...
Posted

potrajalo dok sam smanjila....boja laka je ona koja se koristi za french...ali french je soooo overrated...

Posted
over-x-rated :lol:
:wicked: hehe ...da.anyway, zna li neko DOBAR SALON ZA NOKTE (znaci da koriste vodu obavezno..a ne da bude neki kiosk) a da nisu u DELTA CITI i u novom MERKATORU. centar grada pozeljan. i ako moze neko da mi kaze koliko dugo im treba da odrade manikir sa klasicnim lakom?
  • 4 weeks later...
Posted

Prirodni?- Apsolutno. :Hail:Akrilni?- Ne. Dugi?- NeKratki?- Ne, vec srednja duzina.Ovalni? - Kako kome stoji, ja sam za cetvrtaste...Cetvrtasti?U boji? Kojoj? Pa zavisi od duzine. Ako su kratki tamnije nijanse ako su dugi french manikir ili svetlije nijanse. Francuski manikir? Prakticno i lepo ako je lepo odradjen. Tretman zanoktica? Da, sam svoj majstor. Cvrsti ili pucaju? Cvrsti. Manikirka ili uradi sam? Uradi sam. Dobre kreme za ruke? Bogami kad je zima i kad je hladno dzaba sve kreme ovog sveta. Ajd nek bude Normaderm.

Posted
nisam izdržalaBaš ta nijansa: br7A nokti izgledaju ovako:07042008190aq2.jpg
U bas deluje kvalittno, volim kad se namazu nokti a ne vidi se ispod onaj deo sto je nokat (izrastao)... Bem li ga kako da objasnim. :blink:
  • 3 weeks later...
Posted

nokti?nula nege i secem na kratko.ruke mazem atrixom 1 dnevno... ili necim drugim ako toga nema.

• 1 month later...
Posted

molim preporuku za preparat :blink: (krema...) za negu koze oko noktiju. nekad bila dikla.da je kupljivo u bgd. i da nije nitra* cena.sklepani termin mojih juniora za brzinu vecu od ultra.poz

Posted

Meni je i dalje Dikla ;)U pocetku nisam volela kako mirise, ali sam se sad navikla.

Posted

dikla jos postoji :o gde ima za kupiti?poz

Posted

Oooooo daaaaa :DDizajn i dalje isti, ne mozes omasitiTrebalo bi da ima u svakom Liliju a i sire.