dranata Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 (edited) Nego, jel probao neko Bourjois lak sa četvrtasom četkicom, danas videla, cena je 645 dinara, ali nije mi se svidela nijedna nijansa. Ako je neka probala nek prenese utiske. nisam izdržalaBaš ta nijansa: br7A nokti izgledaju ovako: Edited April 7, 2008 by dranata
Eidyia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Super izgledaju i super je ta nijansa. Nego, je li nezgodno trackat se takvom četkicom? Pogotovo za nas sklone tjeskobi, drhtavih ruku? :D
dranata Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Super izgledaju i super je ta nijansa. Nego, je li nezgodno trackat se takvom četkicom? Pogotovo za nas sklone tjeskobi, drhtavih ruku? :DČetkica je genijalna. Ja sam trapava maksimalno, a gotovo nijednom se nisam umazala. Za mali nokat iz jednog poteza, za ostale dva. Sve gotovo za pet minuta. Nijansa je malčice tamnija nego na slici, jbg ne valja mi svetlo.
Eidyia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Četkica je genijalna. Ja sam trapava maksimalno, a gotovo nijednom se nisam umazala. Za mali nokat iz jednog poteza, za ostale dva. Sve gotovo za pet minuta. Nijansa je malčice tamnija nego na slici, jbg ne valja mi svetlo.Nagovorila si me (a teško je bilo -_- ), čim završim mučenje s Avonom, pokušat ću s ovim.Za eventualne reklamacije ću ti zatrpat inbox mailovima hejterskog i prijetećeg sadržaja. :fashisto:
dranata Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ček prvo da proverimo koliko traje i vredi li tih para, pa onda kupuj. Za ovih dva sata koliko je na mojoj ruci, izgleda sjajno, videćemo za dan dva.
mustang Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 potrajalo dok sam smanjila....boja laka je ona koja se koristi za french...ali french je soooo overrated...
voja i Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ali french je soooo overrated...over-x-rated
mustang Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 over-x-rated hehe ...da.anyway, zna li neko DOBAR SALON ZA NOKTE (znaci da koriste vodu obavezno..a ne da bude neki kiosk) a da nisu u DELTA CITI i u novom MERKATORU. centar grada pozeljan. i ako moze neko da mi kaze koliko dugo im treba da odrade manikir sa klasicnim lakom?
nale Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Prirodni?- Apsolutno. Akrilni?- Ne. Dugi?- NeKratki?- Ne, vec srednja duzina.Ovalni? - Kako kome stoji, ja sam za cetvrtaste...Cetvrtasti?U boji? Kojoj? Pa zavisi od duzine. Ako su kratki tamnije nijanse ako su dugi french manikir ili svetlije nijanse. Francuski manikir? Prakticno i lepo ako je lepo odradjen. Tretman zanoktica? Da, sam svoj majstor. Cvrsti ili pucaju? Cvrsti. Manikirka ili uradi sam? Uradi sam. Dobre kreme za ruke? Bogami kad je zima i kad je hladno dzaba sve kreme ovog sveta. Ajd nek bude Normaderm.
nale Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 nisam izdržalaBaš ta nijansa: br7A nokti izgledaju ovako:U bas deluje kvalittno, volim kad se namazu nokti a ne vidi se ispod onaj deo sto je nokat (izrastao)... Bem li ga kako da objasnim.
pt 2.0 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 nokti?nula nege i secem na kratko.ruke mazem atrixom 1 dnevno... ili necim drugim ako toga nema.
le petit nicolas Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 molim preporuku za preparat (krema...) za negu koze oko noktiju. nekad bila dikla.da je kupljivo u bgd. i da nije nitra* cena.sklepani termin mojih juniora za brzinu vecu od ultra.poz
pachule Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Meni je i dalje Dikla ;)U pocetku nisam volela kako mirise, ali sam se sad navikla.
le petit nicolas Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 dikla jos postoji :o gde ima za kupiti?poz
pachule Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Oooooo daaaaa :DDizajn i dalje isti, ne mozes omasitiTrebalo bi da ima u svakom Liliju a i sire.
Recommended Posts