mustang Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 (edited) jes vala i mene pece. da da...uv lampa se zove ne znam da li stavlja bazu...obicno sam na telefonu, radim dok radi. al cu da obrattim paznju sledeci put koliko kosta kod tebe? Edited August 22, 2020 by mustang
gospa buba Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 stvarno peche lampa? a shta ima od opcija bez pechenja. ja se palim vec 2 godine kako cu nokte i nikad.sent from bubamoto
Valk Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 3 hours ago, gospa buba said: stvarno peche lampa? a shta ima od opcija bez pechenja. ja se palim vec 2 godine kako cu nokte i nikad. Mene nije pekla. Radila to prvi put sad kad sam išla na komplet frizeraj kod drugarice u salon pa dok sam držala folije na glavi ona mi uradila i nokte. Baš je ok, ne mrda a ruke su mi robovi.
beta Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 zar to ne uništi pravi nokat? nisam nikad probala jer imam utisak da bi mi svi ti slojevi išli na živce. i običan lak me nervira.
ordi Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 7 hours ago, gospa buba said: stvarno peche lampa? dve sekunde bukvalno, samo kada nanese bazu na nokat. ja ne trpim ni to, pa izvučem prste kad osetim da će ko u oko da me ubode, vratim nakon dve do tri sekunde i sve ok. 1 hour ago, beta kentauri said: zar to ne uništi pravi nokat? moji prirodni se toliko lome i listaju, da im sve ovo dođe samo kao prihrana.
beta Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 9 minutes ago, ordi said: moji prirodni se toliko lome i listaju, da im sve ovo dođe samo kao prihrana. u tom slučaju trpi i pevaj. moji su jaki od b kompleksa koji uzimam i rastu ko blesavi.
mustang Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 i mene pece ko i ordi...ne cini mi se da su nokti meksi iako su mekani po prirodi al zato rastu da popizdis
mustang Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 (edited) new ones matt finish so miiiiiiiiiiiiii Edited October 15, 2020 by mustang
mustang Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Hocu sledeći put zlatne chrome a onda mešavinu srebrnog i zlatnog 1
mustang Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Odoh, ne znam u koju boju Nisam znala da neke firme imaju iste boje gela i regularnog laka! Za sada mi OPI najbolji. Najduže istraje da ga unistim.
Recommended Posts