Jump to content
IGNORED

Nokti

cyberwor/L/d

Recommended Posts

Posted

ja kupila kod lilija jedan divan sa belim i crnim tachkicama u sedefastoj providnoj osnovi, dzaba kinte, vika se 101 dalmatinac.

generalno preporuchujem za ako ocete da vam lak traje vekovima ma sha chinili od aktivnosti, a u lou kost varijanti, bilo koji kompozit, volja shljokice volja tachkice.

ovo chisto da ubijem ovaj luksuzni niz ^_^

Posted

gom jabbar kosta 900 kinti, a lak sa njim traje dve nedelje. 

Posted

gom jabbar kosta 900 kinti, a lak sa njim traje dve nedelje. 

to je ovaj divajs?

Posted

ja samo da preporucim one eveline lakove...

stavila gel prvi put pre 6 meseci, puko mi jedan nokat dok sam drndala kofer, sama ostale skinula i usput sjebala nokte.

kupila eveline sos, jbt... prvi put u zivotu imam nokte koji se ne listaju i ne pucaju... vec dva i po meseca...

sad sam presla na onaj diamond hard, koji kao bazu koristim...

pa eto, ako neko ima problema sa noktima koji se listaju, pucaju i slicno...

it works.

samo da se slozim s ovim

skoro dve godine mi se uzasno listali nokti. kupila eveline sos i posle par dana  krenuli da rastu kao iz vode...i tako vec par meseci

sto se dugotrajnih a neskupih lakova tice, prezadovoljna sam avonom.  traje mi nedelju dana sta god radila... jedino je problem ubosti nijansu na osnovu fotke iz kataloga. od jedno pet komada, kolko sam do sad uzela, jedna boja je bila promasaj

Posted

sad i ja moram po taj eveline sos

sad svako mora <_<

shta je to i kako izgleda?

Posted (edited)

odma danas idem kupim, fala za ovaj blagodetan info

moji se nokti meni listaju i ispod živaca :(

e: pošto para?

Edited by ordi
Posted

preporucujem victoria's secret lakove, opi je qrc za ove. bas sam iznenadjena. i ne preporucujem dry  fast lakove skida se vec posle dva dana.

Posted

Gospodje, jel koja isprobala kucnu verziju IPL aparata za depilaciju (lasera)? sad racunam vise nisu prva generacija na trzistu, valjda su prebolili djecje bolesti...

Pardon sto je malo off- topic. al u sirem smislu sve su to epidermalni derivati (kosa, nokti, rogovi...)

Posted

Gospodje, jel koja isprobala kucnu verziju IPL aparata za depilaciju (lasera)? sad racunam vise nisu prva generacija na trzistu, valjda su prebolili djecje bolesti...

Pardon sto je malo off- topic. al u sirem smislu sve su to epidermalni derivati (kosa, nokti, rogovi...)

jel moze taj za ledja?

Posted

Moze, kako ne. Jedino je ogranicenje povrsina sonde, tako da sto si nabildaniji u ledjima to duze traje :-)