Conspirator Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 (edited) Pocetkom sledece godine opet ce se duplirati brzine ADSL-a,polovinom sledece krece ADSL 2+...Let me guess.... upload brzina ostaje ista i nakon povećanja? <_< Edited October 30, 2007 by Conspiracy
LeBron Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Let me guess.... upload brzina ostaje ista i nakon povećanja? <_<Neznatno ce se povecati...
Time Crisis Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Evo malo naucne fantastike, cak i za razvijene zemlje. Japanski ADSL je 100MBps, 40 US$ mesecno, neogranicen download/upload.Retko nesto skidam sa neta, u nedelju sam skinuo Win XP SP2, 2MBps download.Uz to, provajder je "uzjasio" telefonski broj fiksne linije, dodelio svoj IP broj i telefonski pozivi su besplatni (ukljuceni u ADSL pretplatu). Preko fiksnog telefona, nista mikrofoni i racunar.Nisam platio telefon 4 godine, zovem inostranstvo, bilo gde. Skype je u Japanu skoro nepoznat.Slicno je u Koreji, Hong Kongu i Singapuru.Cak i u Australiji ljudi placaju 9 puta vise za 39 puta sporije + download limit.Waa, sugoidesune...
Time Crisis Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 いいえ、ベオグラ-ドの大学のです。 Japan znam samo sa slike. ;)
Yoyogi Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 いいえ、ベオグラ-ドの大学のです。 Japan znam samo sa slike. ;)Ma nisam ja hteo da velicam Japan, nego da kazem da i razvijene zemlje (Australija) su iza sveta. Proporcionalno, Srbija nije bas supak.Australija, je po brzini i cenama pristupa Internetu iza Slovacke Republike.
Time Crisis Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Nisam ni rekao da jesi, da ne bude zabune. To je samo bila prilika da se setim da sam nekad nešto i učio na tu temu. :) A Japan i Koreja jesu ispred sveta, barem u tim kategorijama, što preko kabla, što bežično.
Atreid Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Let me guess.... upload brzina ostaje ista i nakon povećanja? <_<Garant
Tinman Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Australija, je po brzini i cenama pristupa Internetu iza Slovacke Republike.Sto se Slovacke tice, kolega iz Kosica trenutno ima 34 mbit/s za nesto smesno para (zaboravio sam koliko) a sad ce uzeti drugi paket od 60 mbit/e s` tim da mu taj protok ulazi i TV on demand.
Time Crisis Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dobro, drugo je Australija, teren im baš ne ide na ruku. :)
Yoyogi Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 いいえ、ベオグラ-ドの大学のです。 Japan znam samo sa slike. ;)Kod kuce mi ne prikazuje font, sad tek vidim da si rekao "Ne, beogradski univerzitet".
martinj Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 sezam pro, 512 flat...dva dana, za sada nemam zamerke, njihov ruter, malkice je jadan ali radi....sad mi trebaju adrese nekih lepih servera za mazgu, gde ima fine muzike i starih filmova...anyone?pogledaj ed2k pretrazivace osloskop.net i osiolek.com..
MiddleClass Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ima li ko da me utijesi sa nbg-a da ga protok nervira zadnjih nekoliko dana? Ovo je uzas... Neobee adsl, protok
Recommended Posts