Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nashi StreLci

Featured Replies

Zajic ga metno pimplerima

• Replies 3.3k
  • Views 301.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• scorpion kick gol Veljkovića https://www.youtube.com/watch?v=FdxcNjHfNVg&t=101s  

• Luka Jović, posle het trika za pobedu 3:2 protiv PAO pre mesec i po dana, sinoć sva 4 u pobedi 4:0. 11 golova u prvenstvu, 7 Panatinaikosu.

• Luka Jović sinoć metnuo 3 komada u atinskom derbiju protiv Panate I zaboravljeni Filip Đuričić je dao gol za Panatu.

Posted Images

bas je swadak! :wub:

Marko Perovic za izjednacenje NE Revolucije protiv Filadelfije; gol iz slobodnog udarsa sa oko 35 m udaljenosti. U poslednjih 5 utakmica, 5 golova. Ovog je Zvezda trebalo da dovede. Bio je slobodan igrac.

Pre cenim da je uhvatila neki grumen zemlje.

Pa nesto se bas i ne vidi nikakva izbocina?

Pa dovoljno je i tipa 2cm izbočine što nema šanse da se vidi na snimku iz ovih uglova.Što naravno ne mora da znači da sam u pravu, ali mi nekako logičnije deluje, nego da je lopta uhvatila toliki spin.

Ma jeste logicnije al lepse ovako :D

djuricic dva komada http://www.youtube.com/watch?v=QxWckMyk97oon je trebao da igra umesto gume da je sve islo po planu. jel zna neko ko je kriv sto je on otisao iz zvezde?

Lukic i Adzic naravno :lol::Hail::isuse:

pripisimo sve njima, to je IN

Lukic i Adzic naravno :lol::Hail::isuse:

pripisimo sve njima, to je IN

mislim da si nesto pobrkao, sada je in podrzavatai lukica, adzica i gasprom. jel zna neko zasto je otisao djuricic iz zvezde?
mislim da si nesto pobrkao, sada je in podrzavatai lukica, adzica i gasprom. jel zna neko zasto je otisao djuricic iz zvezde?
Verovatno zato sto ima talenta i ambicije.

зато што је имао далеко испод 25 година а хтео је да игра

koliko znam (moguce da nije tacno) njega je ivic doveo u olimpijakos jer je uvideo o kakvom se talentu radi.u to vreme (kao i sada) niko nije obracao paznju na omladinsku skolu pa me i ne bi cudilo da on i nije primecen kao veliki talenat.razlog odlaska je valjda bio i sto mu nije ponudjen ugovor kakav je zahtevao njegov otac jer je valjda bio suvise mlad.ovo pricam iz glave na osnovu secanja, moguce da sam sve pomesao.secam se i da je bila prica da ce se vratiti u zvezdu kada je ivic bio kod nas, ali svi znamo kako je ta garnitura oterana da bi dosli ovi koji ce preporoditi zvezdu.uglavnom, ogroman talenat i igrac za koga mislim da ce srpskom fudbalu doneti neki vredniji rezultat u buducnosti.kad smo kod te teme, ko je sve od sadasnjih omladinskih i mladih reprezentativaca napustio zvezdu pre prvog ugovora?znam za djuricica, milanovica i cosica ali mi se cini da se tu provlacilo jos neko ime?ok, najsveziji je savic ali on je igrao celu sezonu kao prvotimac.da, i jagos vukovic je preko rada pobegao u inostranstvo.moguce da ih ima jos...i da, na tu temu jos nesto.bas sam ovih dana gledao neke snimke pionira, ekipa u kojoj igra filip jankovic.iako se u sustini nista konkretno ne moze proceniti u vezi buducnosti tih igraca, lepo je videti da ti momci stvarno znaju da pikaju™ fudbal.specijalno, ovaj gore pomenuti klinac.jos uvek to ne mora da znaci da ce uspeti u seniorskoj konkurenciji, ali bila bi ogormna steta za zvezdu kada on(cini i se da nije jedini veliki talenat iz tog tima) ne bi odigrao makar jednu sezonu sa prvim timom.da je pameti, njemu bi bio ponudjen ugovor sa kojim mu se garantuje kljucna uloga u timu i kapitenska traka sa 18. godina, ali to se ne desava nigde, a sigurno ne kod nas.edit: tek sada sam video da je ovo na topicu "nashi strelci".moze sve da se prebaci na topic o fkcz.

Edited by Psihodelija