werbatim Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Macan!http://origin.101greatgoals.com/videodisplay/6408346/
Dimitrije Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Marko Perovic za izjednacenje NE Revolucije protiv Filadelfije; gol iz slobodnog udarsa sa oko 35 m udaljenosti. U poslednjih 5 utakmica, 5 golova. Ovog je Zvezda trebalo da dovede. Bio je slobodan igrac.
Moća Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=vqXHuJrO-Fg Evo i gola.Kako uhvatio ovakav spin jbt??? Edited July 31, 2010 by Moca
Mil@n Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Pa dovoljno je i tipa 2cm izbočine što nema šanse da se vidi na snimku iz ovih uglova.Što naravno ne mora da znači da sam u pravu, ali mi nekako logičnije deluje, nego da je lopta uhvatila toliki spin.
Кристофер Лумумбо Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 djuricic dva komada http://www.youtube.com/watch?v=QxWckMyk97oon je trebao da igra umesto gume da je sve islo po planu. jel zna neko ko je kriv sto je on otisao iz zvezde?
Feindouno Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Lukic i Adzic naravno pripisimo sve njima, to je IN
Кристофер Лумумбо Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Lukic i Adzic naravno pripisimo sve njima, to je IN mislim da si nesto pobrkao, sada je in podrzavatai lukica, adzica i gasprom. jel zna neko zasto je otisao djuricic iz zvezde?
Joe D Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 mislim da si nesto pobrkao, sada je in podrzavatai lukica, adzica i gasprom. jel zna neko zasto je otisao djuricic iz zvezde?Verovatno zato sto ima talenta i ambicije.
Далибор Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 зато што је имао далеко испод 25 година а хтео је да игра
Psihodelija Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 (edited) koliko znam (moguce da nije tacno) njega je ivic doveo u olimpijakos jer je uvideo o kakvom se talentu radi.u to vreme (kao i sada) niko nije obracao paznju na omladinsku skolu pa me i ne bi cudilo da on i nije primecen kao veliki talenat.razlog odlaska je valjda bio i sto mu nije ponudjen ugovor kakav je zahtevao njegov otac jer je valjda bio suvise mlad.ovo pricam iz glave na osnovu secanja, moguce da sam sve pomesao.secam se i da je bila prica da ce se vratiti u zvezdu kada je ivic bio kod nas, ali svi znamo kako je ta garnitura oterana da bi dosli ovi koji ce preporoditi zvezdu.uglavnom, ogroman talenat i igrac za koga mislim da ce srpskom fudbalu doneti neki vredniji rezultat u buducnosti.kad smo kod te teme, ko je sve od sadasnjih omladinskih i mladih reprezentativaca napustio zvezdu pre prvog ugovora?znam za djuricica, milanovica i cosica ali mi se cini da se tu provlacilo jos neko ime?ok, najsveziji je savic ali on je igrao celu sezonu kao prvotimac.da, i jagos vukovic je preko rada pobegao u inostranstvo.moguce da ih ima jos...i da, na tu temu jos nesto.bas sam ovih dana gledao neke snimke pionira, ekipa u kojoj igra filip jankovic.iako se u sustini nista konkretno ne moze proceniti u vezi buducnosti tih igraca, lepo je videti da ti momci stvarno znaju da pikaju™ fudbal.specijalno, ovaj gore pomenuti klinac.jos uvek to ne mora da znaci da ce uspeti u seniorskoj konkurenciji, ali bila bi ogormna steta za zvezdu kada on(cini i se da nije jedini veliki talenat iz tog tima) ne bi odigrao makar jednu sezonu sa prvim timom.da je pameti, njemu bi bio ponudjen ugovor sa kojim mu se garantuje kljucna uloga u timu i kapitenska traka sa 18. godina, ali to se ne desava nigde, a sigurno ne kod nas.edit: tek sada sam video da je ovo na topicu "nashi strelci".moze sve da se prebaci na topic o fkcz. Edited August 1, 2010 by Psihodelija
Recommended Posts