Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

Ovaj Jeln Pivo Live je svake godine sve manji manji. Poceli su sa Kalisem i Uscem pa presli na Tash a sada su u SKC. Dogodine u Akademiji.
Prvi je i bio u SKCu, i bio je daleko najbolji. odlicno sto su skapirali da treba da ga vrate tamo.
  • Replies 10.5k
  • Views 922.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

Portsmouth, sutra uvece.13zmq.jpg

bilo je :thumbsup:3802722931_2ef5913394_b.jpg

Edited by jms_uk

Prosto je komično, sve idoli iz mojih ranih tinejdž godina...koncerti.jpg

the rakes na jelen pivou, ako ikoga zanima. mene ne narochito, ali ajde, kao uvod za echo :)

zagrebačka jesen:24.09. @ ksetsunset rubdown (kanada)30.09. @ ksetfuture of the left (velika britanija)15.10. @ teatar &tdjohn vanderslice (sad)17.10. @ paukatheist rap (novi sad) + grupa tvog života (osijek)20.10. @ paukmudhoney (sad)22.10. @ ksetrichmond fontaine (sad) + eileen rose (sad)28.10. @ teatar &tdsunn o))) (sad) + eagle twin (sad)09.-16.11. @ teatar &tdN.O. JAZZ FESTIVAL BR.10glacial trio (lee ranaldo, tony buck i stanoviti gajdaš david watson)lydia lunch’s big sexy noisethe sadieselliott sharp’s terraplaneparadox triokazutoki umezu “kiki” bandalien ensemble (novi sekstet kojeg predvodi micha acher – the notwist)six organs of admittanceisis

the rakes na jelen pivou, ako ikoga zanima. mene ne narochito, ali ajde, kao uvod za echo :)
chuh da the Heavy Trash svira prvog dana

trebaju mi 2 karte za cohena u prvim redovima, zakasnio sam za kupovinu. ako neko odustane, javljajte se ASAP.

chuh da the Heavy Trash svira prvog dana
da, sad videh na sajtu agencije.
trebaju mi 2 karte za cohena u prvim redovima, zakasnio sam za kupovinu. ako neko odustane, javljajte se ASAP.
Ja danas kupio u Bilet servisu za prvije™ redove. Koliko sam video, u prodaji su dve kategorije karata - prednje i zadnje sediste i ima ih jos na prednjem sedistu.
Ja danas kupio u Bilet servisu za prvije™ redove. Koliko sam video, u prodaji su dve kategorije karata - prednje i zadnje sediste i ima ih jos na prednjem sedistu.
daj malo poblize poziciju, ja otisao na eventim sajt i nudi mi neki skroz zadnji blok u parteru po masnjikavoj cijeni. nije mi se to dopalo, pa sam se zato ovde oglasio ;) . sutra odoh u arenu prvo, tamo daju popust za visa karticu :jastipsa:

Beograd i Srbija su se totalno razvalili od dobrih koncerata: Stounsi, Igi Pop, Pepersi, Birn, Santana, Eho, Žan Mišel Žare, Simpli Red, Polis, Nik Kejv, Rijana, ACDC, Metalika, evo sad i Madona, Koen, Tom Džons, ...Sad moramo da nadoknadimo sve ono što su nas zeznuli 90-ih. Ako već treba da se pravi lista želja, onda bi trebalo da dođu i:- Bouvi- U2- Doli Parton

Edited by stoka