Joe D Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Ovaj Jeln Pivo Live je svake godine sve manji manji. Poceli su sa Kalisem i Uscem pa presli na Tash a sada su u SKC. Dogodine u Akademiji.Prvi je i bio u SKCu, i bio je daleko najbolji. odlicno sto su skapirali da treba da ga vrate tamo. Link to comment
Malkmus Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 licno ne volim, ali cenim da ce se mnogi obradovati.http://forum.b92.net/index.php?s=&show...t&p=2388484 Link to comment
Ras Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 licno ne volim, ali cenim da ce se mnogi obradovati.http://forum.b92.net/index.php?s=&show...t&p=2388484 50000 fans can't be wrong Link to comment
iDemo Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Celebrated pop rock acts the B-52’s and The Proclaimers have joined forces for a special concert tour Down Under that will reach Brisbane November 22.The B52s will join The Proclaimers for a special winery concert tour. Link to comment
jms_uk Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 (edited) bilo je Edited August 9, 2009 by jms_uk Link to comment
Indy Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Prosto je komično, sve idoli iz mojih ranih tinejdž godina... Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 the rakes na jelen pivou, ako ikoga zanima. mene ne narochito, ali ajde, kao uvod za echo :) Link to comment
johnnioza Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 zagrebačka jesen:24.09. @ ksetsunset rubdown (kanada)30.09. @ ksetfuture of the left (velika britanija)15.10. @ teatar &tdjohn vanderslice (sad)17.10. @ paukatheist rap (novi sad) + grupa tvog života (osijek)20.10. @ paukmudhoney (sad)22.10. @ ksetrichmond fontaine (sad) + eileen rose (sad)28.10. @ teatar &tdsunn o))) (sad) + eagle twin (sad)09.-16.11. @ teatar &tdN.O. JAZZ FESTIVAL BR.10glacial trio (lee ranaldo, tony buck i stanoviti gajdaš david watson)lydia lunch’s big sexy noisethe sadieselliott sharp’s terraplaneparadox triokazutoki umezu “kiki” bandalien ensemble (novi sekstet kojeg predvodi micha acher – the notwist)six organs of admittanceisis Link to comment
trashomi Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 the rakes na jelen pivou, ako ikoga zanima. mene ne narochito, ali ajde, kao uvod za echo :)chuh da the Heavy Trash svira prvog dana Link to comment
yolo Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 trebaju mi 2 karte za cohena u prvim redovima, zakasnio sam za kupovinu. ako neko odustane, javljajte se ASAP. Link to comment
bad music for bad people Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 chuh da the Heavy Trash svira prvog danada, sad videh na sajtu agencije. Link to comment
harper lee Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 trebaju mi 2 karte za cohena u prvim redovima, zakasnio sam za kupovinu. ako neko odustane, javljajte se ASAP.Ja danas kupio u Bilet servisu za prvije™ redove. Koliko sam video, u prodaji su dve kategorije karata - prednje i zadnje sediste i ima ih jos na prednjem sedistu. Link to comment
yolo Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Ja danas kupio u Bilet servisu za prvije™ redove. Koliko sam video, u prodaji su dve kategorije karata - prednje i zadnje sediste i ima ih jos na prednjem sedistu.daj malo poblize poziciju, ja otisao na eventim sajt i nudi mi neki skroz zadnji blok u parteru po masnjikavoj cijeni. nije mi se to dopalo, pa sam se zato ovde oglasio ;) . sutra odoh u arenu prvo, tamo daju popust za visa karticu :jastipsa: Link to comment
stoka Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 (edited) Beograd i Srbija su se totalno razvalili od dobrih koncerata: Stounsi, Igi Pop, Pepersi, Birn, Santana, Eho, Žan Mišel Žare, Simpli Red, Polis, Nik Kejv, Rijana, ACDC, Metalika, evo sad i Madona, Koen, Tom Džons, ...Sad moramo da nadoknadimo sve ono što su nas zeznuli 90-ih. Ako već treba da se pravi lista želja, onda bi trebalo da dođu i:- Bouvi- U2- Doli Parton Edited August 19, 2009 by stoka Link to comment
Recommended Posts