klimt Posted October 18 Posted October 18 (edited) 2. Međunarodni festival minimalističke muzike Šare i šavovi 26. i 27. oktobar 2024. Bioskop Balkan (Gavin Bryars u Beogradu) https://www.facebook.com/events/bioskop-balkan-braće-jugović-16-belgrade/festival-patterns-stitches-šare-i-šavovi/568708462387447/ Edited October 18 by klimt
wayfaring stranger Posted October 18 Posted October 18 Ima li još šta zanimljivo u BGu od 25.10-04.11?
Stela Posted October 18 Posted October 18 (edited) Ima BJF. https://bjf.rs/#24-10 Edited October 18 by Stela 1
klimt Posted October 19 Posted October 19 36 minutes ago, ultra plasticni said: samo donekle 27.10. mada svi vec bili vise puta Planiram da dođem 27. Prvenstveno me interesuje Rudresh. Šta je po tebi još vredno taj dan? (Mada bih "presekao" sa odlaskom peko puta u bioskop Balkan na Gavina Bryarsa u 20h) Svakako vodim ženu 28. na Buena Vistu pa ću gledati i Bill Frisell Four.
ultra plasticni Posted October 19 Posted October 19 moj favorit je portugalac rodrigo amado. furiozoni saksofonista u najboljoj tradiciji starovremenskog potentnog free jazza. 1
klimt Posted October 19 Posted October 19 (edited) 19 minutes ago, ultra plasticni said: moj favorit je portugalac rodrigo amado. furiozoni saksofonista u najboljoj tradiciji starovremenskog potentnog free jazza. Počinje u ponoć, razmisliću zbog posla. Edited October 19 by klimt
Stela Posted October 19 Posted October 19 Idem na prvo i poslednje vece, jer ostalih dana nisam u BG, pa ih nisam ni razmatrala.
Roger Sanchez Posted October 20 Posted October 20 Ovim matorim govnarima je jednostavno ponestalo novaca za lifestyle™️ i nisu našli drugog načina da ga nakupe 2 2
Filozof manijak Posted October 20 Posted October 20 Koga boli ona stvar za njihov međusobni odnos, ako deliveruju kvalitetnu glazbu i dalje 1
Eleniko Posted October 20 Posted October 20 On 9. 10. 2024. at 14:33, Nikodije said: Sinoć Rage baš fino isprašio u Božidaru, jedino što je pakleno vruće i zagušljivo tamo, najgori prostor za svirke u Bg. Inače, neverovatna poplava metal svirki, ne mogu da pohvatam sve. Juče pored Rage-a bio i Madball u Zapi. Jeeeste a ovamo Nada Obrić....
raskopcani Posted October 20 Posted October 20 (edited) On 19. 10. 2024. at 16:47, klimt said: Planiram da dođem 27. Prvenstveno me interesuje Rudresh. Šta je po tebi još vredno taj dan? (Mada bih "presekao" sa odlaskom peko puta u bioskop Balkan na Gavina Bryarsa u 20h) Svakako vodim ženu 28. na Buena Vistu pa ću gledati i Bill Frisell Four. Obavezno, ne propustaj, prije par mjeseci gledao. Svaka preporuka. Sada razmisljam, ovaj put nije bio four bio trio...svejedno Edited October 20 by raskopcani 1
Recommended Posts