September 4, 20241 yr 1 minute ago, Nikodije said: @Tsai jesi li bio sinoć? Ako jesi, hvala što me nisi cimao da pijemo pivo Nisam :( Jesam bio negativan ali me je jos uvek bolela glava. Zvao bih te da sam isao. Kako je bilo?
September 4, 20241 yr 1 minute ago, Tsai said: Nisam :( Jesam bio negativan ali me je jos uvek bolela glava. Zvao bih te da sam isao. Kako je bilo? Šalio sam se, naravno. Voleo bih da si bio i da si se javio ok, mada malo presporo za moj ukus, al znao sam da će tako biti. Iznenađujuće malo ljudi.
September 5, 20241 yr 38 minutes ago, Filozof manijak said: Jel bio s Vranjkovićem i onaj Danilo, gitarista iz Consecration-a? Jeste, obrijao se, jedva sam ga prepoznao.
September 5, 20241 yr On 4. 9. 2024. at 14:44, Nikodije said: Kul bio Vranjkovuć sinoć, al njegovo svađanje sa publikom je legendarno. Sve mu smeta, i kada uključe blic, kada pričaju, traže neku pesmu, stalno nešto kuka. On kao da je šahista a ne neki kurčev rok muzičar, pa mu je potrebna maksimalna koncentracija. Ima sad blek metal bendova koji seru o tome da ne treba da se priča između pesama i da se puši u sali. Rokenrol je mrtav i zakopan, Desingerica je trenutno ponašanjem jedini roker na domaćoj sceni.
September 5, 20241 yr I meni će ostati neprežaljeno što Prince-a nisam stigao da gledam uživo. Kraftwerk na Tašu, vrhunski ugođaj, sa svim originalnim članovima grupe, mada su tokom njihovog postojanja oni dosta menjali sastav, bilo je i onih koji su odlazili iz benda pa se vraćali. Na istom mestu Sisters of Mercy jedno od najvećih razočarenja, užasno su zvučali, baš šteta.
September 5, 20241 yr 13 minutes ago, napadaj said: Rokenrol je mrtav i zakopan, Desingerica je trenutno ponašanjem jedini roker na domaćoj sceni. Ne mogu očima da te vidim, ali zaista nekad imaš odlična opažanja.
September 5, 20241 yr Popular Post On 4. 9. 2024. at 14:44, Nikodije said: Kul bio Vranjkovuć sinoć, al njegovo svađanje sa publikom je legendarno. Sve mu smeta, i kada uključe blic, kada pričaju, traže neku pesmu, stalno nešto kuka. On kao da je šahista a ne neki kurčev rok muzičar, pa mu je potrebna maksimalna koncentracija.
September 5, 20241 yr Znas da se pesma zahuktava i postaje zajebana kad debeli krene da ustaje onako sporo u frejmovima, npr. kad krece onaj srednji deo i solo u Bunar Zelja On 4. 9. 2024. at 14:44, Nikodije said: Kul bio Vranjkovuć sinoć, al njegovo svađanje sa publikom je legendarno. Sve mu smeta, i kada uključe blic, kada pričaju, traže neku pesmu, stalno nešto kuka. On kao da je šahista a ne neki kurčev rok muzičar, pa mu je potrebna maksimalna koncentracija. Ima uvek i onaj momenat 'fala vam sto ste tu jebiga', kao kad ti neko dodje na dedinu saranu Edited September 5, 20241 yr by Ratamahatta
September 5, 20241 yr 3 minutes ago, Ratamahatta said: Znas da se pesma zahuktava i postaje zajebana kad debeli krene da ustaje onako sporo u frejmovima, npr. kad krece onaj srednji deo i solo u Bunar Zelja Prekjuče tri sata nije mrdnuo, ni da se promeškolji. Mrdao je samo rukom da promeni papire sa tekstovima pesama
September 5, 20241 yr 5 minutes ago, Ratamahatta said: Znas da se pesma zahuktava i postaje zajebana kad debeli krene da ustaje onako sporo u frejmovima, npr. kad krece onaj srednji deo i solo u Bunar Zelja Ima uvek i onaj momenat 'fala vam sto ste tu jebiga', kao kad ti neko dodje na dedinu saranu Najbolji je kad je nadrkan, ko i Djovak