Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

@Tsai jesi li bio sinoć? Ako jesi, hvala što me nisi cimao da pijemo pivo

• Replies 10.5k
  • Views 921.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

1 minute ago, Nikodije said:

@Tsai jesi li bio sinoć? Ako jesi, hvala što me nisi cimao da pijemo pivo

Nisam :(

Jesam bio negativan ali me je jos uvek bolela glava. Zvao bih te da sam isao. Kako je bilo?

1 minute ago, Tsai said:

Nisam :(

Jesam bio negativan ali me je jos uvek bolela glava. Zvao bih te da sam isao. Kako je bilo?

Šalio sam se, naravno. Voleo bih da si bio i da si se javio :)

ok, mada malo presporo za moj ukus, al znao sam da će tako biti. Iznenađujuće malo ljudi.

Jel bio s Vranjkovićem i onaj Danilo, gitarista iz Consecration-a?

38 minutes ago, Filozof manijak said:

Jel bio s Vranjkovićem i onaj Danilo, gitarista iz Consecration-a?

Jeste, obrijao se, jedva sam ga prepoznao. 

On 4. 9. 2024. at 14:44, Nikodije said:

Kul bio Vranjkovuć sinoć, al njegovo svađanje sa publikom je legendarno. Sve mu smeta, i kada uključe blic, kada pričaju, traže neku pesmu, stalno nešto kuka. On kao da je šahista a ne neki kurčev rok muzičar, pa mu je potrebna maksimalna koncentracija.

Ima sad blek metal bendova koji seru o tome da ne treba da se priča između pesama i da se puši u sali. :lolol:

Rokenrol je mrtav i zakopan, Desingerica je trenutno ponašanjem jedini roker na domaćoj sceni.

I meni će ostati neprežaljeno što Prince-a nisam stigao da gledam uživo.

Kraftwerk na Tašu, vrhunski ugođaj, sa svim originalnim članovima grupe, mada su tokom njihovog postojanja oni dosta menjali sastav, bilo je i onih koji su odlazili iz benda pa se vraćali.

Na istom mestu Sisters of Mercy jedno od najvećih razočarenja, užasno su zvučali, baš šteta.

13 minutes ago, napadaj said:

Rokenrol je mrtav i zakopan, Desingerica je trenutno ponašanjem jedini roker na domaćoj sceni.

Ne mogu očima da te vidim, ali zaista nekad imaš odlična opažanja.

• Popular Post

Kul bio Vranjkovuć sinoć, al njegovo svađanje sa publikom je legendarno. Sve mu smeta, i kada uključe blic, kada pričaju, traže neku pesmu, stalno nešto kuka. On kao da je šahista a ne neki kurčev rok muzičar, pa mu je potrebna maksimalna koncentracija.

The_Simpsons-Jeff_Albertson (2).png

Znas da se pesma zahuktava i postaje zajebana kad debeli krene da ustaje onako sporo u frejmovima, npr. kad krece onaj srednji deo i solo u Bunar Zelja 

Ima uvek i onaj momenat 'fala vam sto ste tu jebiga', kao kad ti neko dodje na dedinu saranu 

Edited by Ratamahatta

3 minutes ago, Ratamahatta said:

Znas da se pesma zahuktava i postaje zajebana kad debeli krene da ustaje onako sporo u frejmovima, npr. kad krece onaj srednji deo i solo u Bunar Zelja 

Prekjuče tri sata nije mrdnuo, ni da se promeškolji. Mrdao je samo rukom da promeni papire sa tekstovima pesama

Poco je da tezgari, samo 3 sata 

Kao Milka od 90 grama

5 minutes ago, Ratamahatta said:

Ima uvek i onaj momenat 'fala vam sto ste tu jebiga', kao kad ti neko dodje na dedinu saranu 

Najbolji je kad je nadrkan, ko i Djovak

Smrtno ozbiljan

Ko bi rekao da lik iz Blo Kauta nije veseljak :fantom: