oyashirazu Posted September 6 Posted September 6 Porto Morto uvek super, ozvučenje užas, deca se okupala u fontani, jedan provod. 1 1
*edited by mod Posted September 6 Posted September 6 Meni je taj Porto Morto kao neka kontra sinergija. Skoro svako od njih mi više leži i bolje zvuči u drugim projektima nego kada se sakupe.
oyashirazu Posted September 6 Posted September 6 Ne cepidlačim. Meni su odlični kako god okreneš. I kad sviraju z++u i onaj idem momak sveeee
klimt Posted September 6 Posted September 6 4 minutes ago, Klara said: Jel išao neko na Gobline? : D Mislio sam da odem sutra u Smederevsku Palanku na Gobline, i da obiđem rodbinu. Al me "Daleki put" ne odvede na tu stranu... GOBLINI U BAŠTI Punk Rock Cafe-a. 07.08. 1
klimt Posted September 6 Posted September 6 1 minute ago, Klara said: 7. septembra! : D Dabome, seKtembra! (Upravo sam kucao mesečne izveštaje za posao: 08, avgust, 08, avgust, kucao, kucao i zakucao...) 1
Klara Posted September 7 Posted September 7 Ništa strašno, ja sam sinoć napisala na dokumentu datum 6. jun, pa sam prepravila u 6. jul. 1 1
slepa živana Posted September 7 Posted September 7 13 hours ago, Klara said: Jel išao neko na Gobline? : D 1 3
Delija67 Posted September 7 Posted September 7 10k trka, pa verovatno ima kulturnoumetnicki program na cilju 1
slepa živana Posted September 7 Posted September 7 a ima i neki spektakl budućnosti u luci beograd ne znam šta je to casablanca, možda neki didžejevi
papapavle Posted September 7 Posted September 7 1 hour ago, booyaka said: Film sa Ingrid Bergman i Hemfri Bogartom. 1
Recommended Posts