Nikodije Posted September 4 Posted September 4 @Tsai jesi li bio sinoć? Ako jesi, hvala što me nisi cimao da pijemo pivo
Tsai Posted September 4 Posted September 4 1 minute ago, Nikodije said: @Tsai jesi li bio sinoć? Ako jesi, hvala što me nisi cimao da pijemo pivo Nisam :( Jesam bio negativan ali me je jos uvek bolela glava. Zvao bih te da sam isao. Kako je bilo?
Nikodije Posted September 4 Posted September 4 1 minute ago, Tsai said: Nisam :( Jesam bio negativan ali me je jos uvek bolela glava. Zvao bih te da sam isao. Kako je bilo? Šalio sam se, naravno. Voleo bih da si bio i da si se javio ok, mada malo presporo za moj ukus, al znao sam da će tako biti. Iznenađujuće malo ljudi.
Filozof manijak Posted September 5 Posted September 5 Jel bio s Vranjkovićem i onaj Danilo, gitarista iz Consecration-a?
Nikodije Posted September 5 Posted September 5 38 minutes ago, Filozof manijak said: Jel bio s Vranjkovićem i onaj Danilo, gitarista iz Consecration-a? Jeste, obrijao se, jedva sam ga prepoznao. 1
napadaj Posted September 5 Posted September 5 On 4. 9. 2024. at 14:44, Nikodije said: Kul bio Vranjkovuć sinoć, al njegovo svađanje sa publikom je legendarno. Sve mu smeta, i kada uključe blic, kada pričaju, traže neku pesmu, stalno nešto kuka. On kao da je šahista a ne neki kurčev rok muzičar, pa mu je potrebna maksimalna koncentracija. Ima sad blek metal bendova koji seru o tome da ne treba da se priča između pesama i da se puši u sali. Rokenrol je mrtav i zakopan, Desingerica je trenutno ponašanjem jedini roker na domaćoj sceni. 3
booyaka Posted September 5 Posted September 5 I meni će ostati neprežaljeno što Prince-a nisam stigao da gledam uživo. Kraftwerk na Tašu, vrhunski ugođaj, sa svim originalnim članovima grupe, mada su tokom njihovog postojanja oni dosta menjali sastav, bilo je i onih koji su odlazili iz benda pa se vraćali. Na istom mestu Sisters of Mercy jedno od najvećih razočarenja, užasno su zvučali, baš šteta. 1
Milošica Posted September 5 Posted September 5 13 minutes ago, napadaj said: Rokenrol je mrtav i zakopan, Desingerica je trenutno ponašanjem jedini roker na domaćoj sceni. Ne mogu očima da te vidim, ali zaista nekad imaš odlična opažanja. 3
Popular Post Tsai Posted September 5 Popular Post Posted September 5 On 4. 9. 2024. at 14:44, Nikodije said: Kul bio Vranjkovuć sinoć, al njegovo svađanje sa publikom je legendarno. Sve mu smeta, i kada uključe blic, kada pričaju, traže neku pesmu, stalno nešto kuka. On kao da je šahista a ne neki kurčev rok muzičar, pa mu je potrebna maksimalna koncentracija. 3 1 8
Ratamahatta Posted September 5 Posted September 5 (edited) Znas da se pesma zahuktava i postaje zajebana kad debeli krene da ustaje onako sporo u frejmovima, npr. kad krece onaj srednji deo i solo u Bunar Zelja On 4. 9. 2024. at 14:44, Nikodije said: Kul bio Vranjkovuć sinoć, al njegovo svađanje sa publikom je legendarno. Sve mu smeta, i kada uključe blic, kada pričaju, traže neku pesmu, stalno nešto kuka. On kao da je šahista a ne neki kurčev rok muzičar, pa mu je potrebna maksimalna koncentracija. Ima uvek i onaj momenat 'fala vam sto ste tu jebiga', kao kad ti neko dodje na dedinu saranu Edited September 5 by Ratamahatta 6
Nikodije Posted September 5 Posted September 5 3 minutes ago, Ratamahatta said: Znas da se pesma zahuktava i postaje zajebana kad debeli krene da ustaje onako sporo u frejmovima, npr. kad krece onaj srednji deo i solo u Bunar Zelja Prekjuče tri sata nije mrdnuo, ni da se promeškolji. Mrdao je samo rukom da promeni papire sa tekstovima pesama 2
Ratamahatta Posted September 5 Posted September 5 Poco je da tezgari, samo 3 sata Kao Milka od 90 grama 1
Tsai Posted September 5 Posted September 5 5 minutes ago, Ratamahatta said: Znas da se pesma zahuktava i postaje zajebana kad debeli krene da ustaje onako sporo u frejmovima, npr. kad krece onaj srednji deo i solo u Bunar Zelja Ima uvek i onaj momenat 'fala vam sto ste tu jebiga', kao kad ti neko dodje na dedinu saranu Najbolji je kad je nadrkan, ko i Djovak 1
Recommended Posts