Tsai Posted September 1 Posted September 1 5 hours ago, autsajder said: Ja sam jednom gledao Osvajače, a i Neverne bebe. Koje vam je najgore urnisanje na koncertu? Ispovraćao sam se najgnusnije od alkohola usred šutke ispred bine na Ritmu nereda 96-97 u KST-u. Razmakli su se u krug oko mene i posmatrali u neodređenoj kombinaciji rispekta i sažaljenja. Jedan od ćelavaca me je izveo u hodnik i počeo da me muva za pivo ("Ako ti ne možeš više, nema veze"). Nije se ogrebao. Jednom sam se toliko razvalio u pokojnom Zmajevom gnezdu u BIGZu na nekoj svirci i krenuo kuci sa ortakom, odemo u onu manju sobicu u kojoj je bio sank i nabacane jakne preko klupice i krecem da trazim svoju jaknu i vidim glavu neke lutke kao onih zenskih modela iz izloga i povucem par puta tu lutku za kosu i jos kazem ortaku jebote sta ce koji kurac ove lutka ovde kad ono budi se neka riba koja je zaspala ispod jakni. Od blama se otreznio u milisekundi. 8
Ratamahatta Posted September 2 Posted September 2 (edited) Koji vam je omiljeni koncert svih vremena? Ne mogu da odlucim da li je Korn na Exitu '09., Moby dan posle toga, Alice in Chains u Budimpesti '18, Tool u Becu '19 ili Muse u Lisabonu '19. Svasta sam gledo ali ovo se izdvaja, a Moby i Muse mi nisu ni u top 50 stopera Premijer Lige Edited September 2 by Ratamahatta 1
Papovac Posted September 2 Posted September 2 6 minutes ago, Malkmus said: Sonic Youth, Zemun Portishead, Exit sad sam sve pobrkao, zar nisu massive bili na exitu
MocaVukotic Posted September 2 Posted September 2 Prvo u vezi povracke, ispovracao sam se muski na depeche mode na uscu, al bas mu jebo kevu, radio ceo dan neke gudrovine, pio rakiju i na kraju ta riba sto sam s njom bio natera me da popijem, ono kako se zove neko fensi ime, ima u raznim ukusima, i tako ti ja uzmem gutljaj tog sranja i kazem ja njoj cek mrdni malo tamo i pljuuuus Depeche mode su bili ponosni to vece, pravi rokenrol cert.... Ovaj, najbolji cert vrv kalt na tasu dve hiljade i pitaj kurac koje 1
MocaVukotic Posted September 2 Posted September 2 4 minutes ago, Papovac said: sad sam sve pobrkao, zar nisu massive bili na exitu Bili 2004, bio ja 3
Malkmus Posted September 2 Posted September 2 (edited) 5 minutes ago, Papovac said: sad sam sve pobrkao, zar nisu massive bili na exitu Massive su bili na Exitu 2003., a u Areni 2010. Portishead 2011. na Exitu. Da, 2004., 2003. je bio Tricky. Edited September 2 by Malkmus 2
Filozof manijak Posted September 2 Posted September 2 Block Out na nultom Exitu, 2000. na poljani kod Filozofskog faxa. Dao uslov za drugu godinu, pa izašao da rušim Slobu kombinacijom vodke, piva i šita. Poslednje čega se sećam su stihovi Zašto moji roditelji znaju sve, i onda totalni Bleck Out. Probudio se sutradan u nepoznatom stanu, među nepoznatim ljudima, na starom Detošu. Nekih stvari i doživljaja je najbolje nikada se ne prisetiti... 1 1
Filozof manijak Posted September 2 Posted September 2 Omiljeni koncerti: Bjesoci '96. u Boru, u originalnoj postavi. Svih 6 Tool svirki na kojima sam bio Tricky, Grinderman, Asian Dub Foundation, Soulfly na Exitu Faithless, Massive i Rammstein u Areni 1
Svemir Zeka Posted September 2 Posted September 2 Manu Čao, Exit 2008 Niko ne može da mu prismrdi 3 1
Papovac Posted September 2 Posted September 2 22 minutes ago, Malkmus said: Massive su bili na Exitu 2003., a u Areni 2010. Portishead 2011. na Exitu. Da, 2004., 2003. je bio Tricky. ma u pravu si. exit sam batalio 2009, posle samo sporadicni odlasci, samo zbog ponekog koncerta. 1
Papovac Posted September 2 Posted September 2 Just now, Svemir Zeka said: Manu Čao, Exit 2008 Niko ne može da mu prismrdi na tasu bio bolji koncert. 1 1
Recommended Posts