Tsai Posted September 1, 2024 Posted September 1, 2024 5 hours ago, autsajder said: Ja sam jednom gledao Osvajače, a i Neverne bebe. Koje vam je najgore urnisanje na koncertu? Ispovraćao sam se najgnusnije od alkohola usred šutke ispred bine na Ritmu nereda 96-97 u KST-u. Razmakli su se u krug oko mene i posmatrali u neodređenoj kombinaciji rispekta i sažaljenja. Jedan od ćelavaca me je izveo u hodnik i počeo da me muva za pivo ("Ako ti ne možeš više, nema veze"). Nije se ogrebao. Jednom sam se toliko razvalio u pokojnom Zmajevom gnezdu u BIGZu na nekoj svirci i krenuo kuci sa ortakom, odemo u onu manju sobicu u kojoj je bio sank i nabacane jakne preko klupice i krecem da trazim svoju jaknu i vidim glavu neke lutke kao onih zenskih modela iz izloga i povucem par puta tu lutku za kosu i jos kazem ortaku jebote sta ce koji kurac ove lutka ovde kad ono budi se neka riba koja je zaspala ispod jakni. Od blama se otreznio u milisekundi. 8
Ratamahatta Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 (edited) Koji vam je omiljeni koncert svih vremena? Ne mogu da odlucim da li je Korn na Exitu '09., Moby dan posle toga, Alice in Chains u Budimpesti '18, Tool u Becu '19 ili Muse u Lisabonu '19. Svasta sam gledo ali ovo se izdvaja, a Moby i Muse mi nisu ni u top 50 stopera Premijer Lige Edited September 2, 2024 by Ratamahatta 1
Papovac Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 6 minutes ago, Malkmus said: Sonic Youth, Zemun Portishead, Exit sad sam sve pobrkao, zar nisu massive bili na exitu
MocaVukotic Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Prvo u vezi povracke, ispovracao sam se muski na depeche mode na uscu, al bas mu jebo kevu, radio ceo dan neke gudrovine, pio rakiju i na kraju ta riba sto sam s njom bio natera me da popijem, ono kako se zove neko fensi ime, ima u raznim ukusima, i tako ti ja uzmem gutljaj tog sranja i kazem ja njoj cek mrdni malo tamo i pljuuuus Depeche mode su bili ponosni to vece, pravi rokenrol cert.... Ovaj, najbolji cert vrv kalt na tasu dve hiljade i pitaj kurac koje 1
MocaVukotic Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 4 minutes ago, Papovac said: sad sam sve pobrkao, zar nisu massive bili na exitu Bili 2004, bio ja 3
Malkmus Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 (edited) 5 minutes ago, Papovac said: sad sam sve pobrkao, zar nisu massive bili na exitu Massive su bili na Exitu 2003., a u Areni 2010. Portishead 2011. na Exitu. Da, 2004., 2003. je bio Tricky. Edited September 2, 2024 by Malkmus 2
napadaj Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Metalika 2004. na JNA Slayer na Exitu 2005. 2
Filozof manijak Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Block Out na nultom Exitu, 2000. na poljani kod Filozofskog faxa. Dao uslov za drugu godinu, pa izašao da rušim Slobu kombinacijom vodke, piva i šita. Poslednje čega se sećam su stihovi Zašto moji roditelji znaju sve, i onda totalni Bleck Out. Probudio se sutradan u nepoznatom stanu, među nepoznatim ljudima, na starom Detošu. Nekih stvari i doživljaja je najbolje nikada se ne prisetiti... 1 1
Filozof manijak Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Omiljeni koncerti: Bjesoci '96. u Boru, u originalnoj postavi. Svih 6 Tool svirki na kojima sam bio Tricky, Grinderman, Asian Dub Foundation, Soulfly na Exitu Faithless, Massive i Rammstein u Areni 1
Svemir Zeka Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Manu Čao, Exit 2008 Niko ne može da mu prismrdi 3 1
Papovac Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 22 minutes ago, Malkmus said: Massive su bili na Exitu 2003., a u Areni 2010. Portishead 2011. na Exitu. Da, 2004., 2003. je bio Tricky. ma u pravu si. exit sam batalio 2009, posle samo sporadicni odlasci, samo zbog ponekog koncerta. 1
Papovac Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Just now, Svemir Zeka said: Manu Čao, Exit 2008 Niko ne može da mu prismrdi na tasu bio bolji koncert. 1 1
Recommended Posts