Jump to content

koncerti

Featured Replies

Just now, Klara said:

Faca "Jbo te bog gde sam doš'o".

On radi na kablovima kada svira svaki neki na exitu, sto je meni bas vrh, kao mocart medju salijerima

Znam, znam, samo se zezam. :heart:

Radi ton za Bagaju decenijama :fantom:

1 minute ago, giuseppe said:

Radi ton za Bagaju decenijama :fantom:

E, rokenrole jesi tajna

Nema ni debeli smuđ hunter hit™ dugo, sve ove novije pesme su nekako bezveze i previše jednostavne za moj ukus, ne uzima me pod svoje

Treba ovom narodu opet neka spora egzistencijalna pomrčina tipa Majdan/Težak Slučaj Pakla ili neka cepačina tipa Iz 3 Vode  

Niko ovde ne poklanja znam, poklone cu morati da uzmem sam

4 hours ago, klimt said:

Ušta se pretvoriJo ovaj topik: pomirenje braće Galager, o Bajaginom koncertu ko da je sviro Pinkflojd, ja išo da gledam Galiju...

Potpuna degradacija!

:isuse:

Ja sam jednom gledao Osvajače, a i Neverne bebe.

Koje vam je najgore urnisanje na koncertu?

Ispovraćao sam se najgnusnije od alkohola usred šutke ispred bine na Ritmu nereda 96-97 u KST-u. Razmakli su se u krug oko mene i posmatrali u neodređenoj kombinaciji rispekta i sažaljenja.

Jedan od ćelavaca me je izveo u hodnik i počeo da me muva za pivo ("Ako ti ne možeš više, nema veze"). Nije se ogrebao.

• Popular Post

Znam za lika koji se ozdero u kombiju na putu za Mejdene i zaspao, nisu mogli da ga probude kad su stigli, nije ni bio. Posle mu nazad kuci pricali kako je bilo. Malo je falilo da i ja ne ustanem za Parov Stelar/Jamiroquai, ali nisam bio razvaljen nego umoran, imao ded lajn 2 dana pre i nisam spavao 40+ sati, i onda voz za Budimpestu pa avion za Atinu, jedva nekako. Progutao 2 monstera da stanem na noge i onda se razvalio na koncertu od 2-3 piva i nisam ni skontao da nisu svirali Virtual Insanity

Jednom sam se tako razbio na Exitu i zavrsio ne znam ni kako ni zasto na Peter & the Test Tube Babies, to je bilo posle Kjura. Krene sutka ja samo letim okolo, dodaju se svi mojim telom, stalno padam u blato (padala kisa zesca za vreme Kjura) i ustajem i trazim telefon, kljuceve i novcanik da li su tu. Uspeo sam da izgubim majicu na kratke rukave koju sam imao obucenu ispod kosulje, nikom nije jasno kako. Posle sam celo vece isao blatnjav i raskopcan, pravi prosecni Srbenda. Sutradan sam se probudio sa privremenom tetovazom na stomaku. Pokazali su mi slike kako me tetoviraju neke 2 promoterke, ali ja nisam bio na ovoj planeti tada.

Maksimalan bol kurca.

Sutradan se odvukao puzeci na Anselma, jedva. Sedimo na keju, tucemo pivo i votku na +35 i samo vidis kako prolaze nadrkane metalcuge, neki od njih sigurno nisu praznili testise 15-ak godina, nikad nisam osecao takvu napetost u vazduhu u zivotu. Tacno vidis gnev koji se generisao decenijama jer nisu imali prilike da vide Panteru kad su bili klinci, + naravno zene, deca, dozvoljeni minus, magacin, organski pozar u ocima. U nekoliko situacija sam bukvalno okretao glavu od nekih likova jer imam utisak da bi me bacili u Dunav da je eye contact trajao jos samo sekund, dva. Naravno, pre njih je svirao neizbezni Ritam Nereda

I onda sam se opet razvalio k'o konj i posle Anselmoa zavrsio na nekom RATM cover bendu, cupao ogradu i vikao im da sviraju Audioslave. Slucajno se sudario glavama s drugaricom i razbio arkadu

Mesec dana posle toga sam prestao da pijem i nisam vise nikad :laugh:

Edited by Ratamahatta

3 minutes ago, autsajder said:

Koje vam je najgore urnisanje na koncertu?

U Zagrebu, In festival, na Jarunu, 2007.

Počelo je kulturnim druženjem uz Budi moja voda ja sam sada vatra, BeogrAđanka, purgeri, Istrijan i Banijac (moji drugari).

Ne sećam se mnogo ni lajnapa.....

Sećam se samo kako sedim na ivičnjaku kolovoza (puta, ne avgusta) s random likom koga ne poznajem, koji je trešten i urađen, stariji onako, recimo petanestak godina, priča mi kako je proveo rat a onda gde je išao po BEogradu. Na kraju leže na trotoar, glava na pločniku, ja ga tapšem i kažem tako, odmori, pusti rat. Dolaze ova dvojica da me traže, nađu me, ja im kažem, donesite još po jedno pivo za zengu i mene. Oni me povuku, ajde ti lepo na Maksimir da odmoriš.....

Sećam se i sad kako sam tad imala do jaja šorc Emily the Strange, i odlične šarene patike, nikad prežaljene stvari.

I bilo toplo kao sad.

Nisam bacala pegle, samo je pitanje šta sam se sve ispričala s braniteljem, kao i broj piva koja sam popila. Koliko se sećam nisam duvala.

Na Toolu u Becu nam prisao neki lik i pita da li hocemo esid, otvorio neku flasicu i ja krenuo da se smejem i tripujem da ce da izlete Powerpuff Girls iz nje. Fala lepo druze, samo mi jos to treba u zivotu

Tu sam se isto ozdero kao konj i mjaukao onaj talkbox deo u Jambiju iz sve snage, sve neki fin kulturan svet, ja k'o magarcina go do pojasa. Mejnarda dva reda ispred i dva reda iza mene niko nije cuo sat vremena, svima sam usro sve

Kad sam cuo odvaljenog sebe kako pevam Muse - Hysteria nisam isao na internet 2 nedelje 

Edited by Ratamahatta

Neko je pomenuo Bad-a...

Guitar Wolf (Nagasaki, Japan)
Sreda, 6. novembar – Beograd @ Elektropionir

spacer.png

The Necks
22. novembar - Beograd, Dom omladine, u 21:00

spacer.png

Crime & The City Solution
1. decembar – Beograd, KC Grad

spacer.png

Edited by klimt

54 minutes ago, Ratamahatta said:

Sutradan se odvukao puzeci na Anselma, jedva. Sedimo na keju, tucemo pivo i votku

Svaka čast što si dan nakon onakvog useravanja mogao da piješ, ja bih se lečio danima (kilonja, šta ću) :laugh:

59 minutes ago, klimt said:

Neko je pomenuo Bad-a...

Ja...jel radi BM još nešto u Brodu? 

15 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ja...jel radi BM još nešto u Brodu? 

Iskreno ne znam. 

Verovatno Strendžer zna.

Bad i dalje dovodi dobre bendove.

https://badmusicforbadpeople.com/concerts/

On 31. 8. 2024. at 16:32, Milošica said:

"Lepa Janja ribareva kći" je uslovno rečeno novija i hit je, mada se meni ne dopada.

Inace fun fact za tu pesmu, Žika kada ju je pisao je bio u nekom sivom raspoloženju pa je hteo da se u zadnjoj strofi Janja udavi a da je tata ribar nadje u mreži.

Srećom Bajaga ne voli depresivne krajeve pa su ribarima na kraju pune mreže ribe sveže.