villiem Posted September 1 Posted September 1 Just now, Klara said: Faca "Jbo te bog gde sam doš'o". On radi na kablovima kada svira svaki neki na exitu, sto je meni bas vrh, kao mocart medju salijerima 1 1
villiem Posted September 1 Posted September 1 1 minute ago, giuseppe said: Radi ton za Bagaju decenijama E, rokenrole jesi tajna 1
Ratamahatta Posted September 1 Posted September 1 Nema ni debeli smuđ hunter hit™ dugo, sve ove novije pesme su nekako bezveze i previše jednostavne za moj ukus, ne uzima me pod svoje Treba ovom narodu opet neka spora egzistencijalna pomrčina tipa Majdan/Težak Slučaj Pakla ili neka cepačina tipa Iz 3 Vode 1
villiem Posted September 1 Posted September 1 Niko ovde ne poklanja znam, poklone cu morati da uzmem sam 2
autsajder Posted September 1 Posted September 1 4 hours ago, klimt said: Ušta se pretvoriJo ovaj topik: pomirenje braće Galager, o Bajaginom koncertu ko da je sviro Pinkflojd, ja išo da gledam Galiju... Potpuna degradacija! Ja sam jednom gledao Osvajače, a i Neverne bebe. Koje vam je najgore urnisanje na koncertu? Ispovraćao sam se najgnusnije od alkohola usred šutke ispred bine na Ritmu nereda 96-97 u KST-u. Razmakli su se u krug oko mene i posmatrali u neodređenoj kombinaciji rispekta i sažaljenja. Jedan od ćelavaca me je izveo u hodnik i počeo da me muva za pivo ("Ako ti ne možeš više, nema veze"). Nije se ogrebao. 8
Popular Post Ratamahatta Posted September 1 Popular Post Posted September 1 (edited) Znam za lika koji se ozdero u kombiju na putu za Mejdene i zaspao, nisu mogli da ga probude kad su stigli, nije ni bio. Posle mu nazad kuci pricali kako je bilo. Malo je falilo da i ja ne ustanem za Parov Stelar/Jamiroquai, ali nisam bio razvaljen nego umoran, imao ded lajn 2 dana pre i nisam spavao 40+ sati, i onda voz za Budimpestu pa avion za Atinu, jedva nekako. Progutao 2 monstera da stanem na noge i onda se razvalio na koncertu od 2-3 piva i nisam ni skontao da nisu svirali Virtual Insanity Jednom sam se tako razbio na Exitu i zavrsio ne znam ni kako ni zasto na Peter & the Test Tube Babies, to je bilo posle Kjura. Krene sutka ja samo letim okolo, dodaju se svi mojim telom, stalno padam u blato (padala kisa zesca za vreme Kjura) i ustajem i trazim telefon, kljuceve i novcanik da li su tu. Uspeo sam da izgubim majicu na kratke rukave koju sam imao obucenu ispod kosulje, nikom nije jasno kako. Posle sam celo vece isao blatnjav i raskopcan, pravi prosecni Srbenda. Sutradan sam se probudio sa privremenom tetovazom na stomaku. Pokazali su mi slike kako me tetoviraju neke 2 promoterke, ali ja nisam bio na ovoj planeti tada. Maksimalan bol kurca. Sutradan se odvukao puzeci na Anselma, jedva. Sedimo na keju, tucemo pivo i votku na +35 i samo vidis kako prolaze nadrkane metalcuge, neki od njih sigurno nisu praznili testise 15-ak godina, nikad nisam osecao takvu napetost u vazduhu u zivotu. Tacno vidis gnev koji se generisao decenijama jer nisu imali prilike da vide Panteru kad su bili klinci, + naravno zene, deca, dozvoljeni minus, magacin, organski pozar u ocima. U nekoliko situacija sam bukvalno okretao glavu od nekih likova jer imam utisak da bi me bacili u Dunav da je eye contact trajao jos samo sekund, dva. Naravno, pre njih je svirao neizbezni Ritam Nereda I onda sam se opet razvalio k'o konj i posle Anselmoa zavrsio na nekom RATM cover bendu, cupao ogradu i vikao im da sviraju Audioslave. Slucajno se sudario glavama s drugaricom i razbio arkadu Mesec dana posle toga sam prestao da pijem i nisam vise nikad Edited September 1 by Ratamahatta 5 6 1
Svemir Zeka Posted September 1 Posted September 1 3 minutes ago, autsajder said: Koje vam je najgore urnisanje na koncertu? U Zagrebu, In festival, na Jarunu, 2007. Počelo je kulturnim druženjem uz Budi moja voda ja sam sada vatra, BeogrAđanka, purgeri, Istrijan i Banijac (moji drugari). Ne sećam se mnogo ni lajnapa..... Sećam se samo kako sedim na ivičnjaku kolovoza (puta, ne avgusta) s random likom koga ne poznajem, koji je trešten i urađen, stariji onako, recimo petanestak godina, priča mi kako je proveo rat a onda gde je išao po BEogradu. Na kraju leže na trotoar, glava na pločniku, ja ga tapšem i kažem tako, odmori, pusti rat. Dolaze ova dvojica da me traže, nađu me, ja im kažem, donesite još po jedno pivo za zengu i mene. Oni me povuku, ajde ti lepo na Maksimir da odmoriš..... Sećam se i sad kako sam tad imala do jaja šorc Emily the Strange, i odlične šarene patike, nikad prežaljene stvari. I bilo toplo kao sad. Nisam bacala pegle, samo je pitanje šta sam se sve ispričala s braniteljem, kao i broj piva koja sam popila. Koliko se sećam nisam duvala. 1
Ratamahatta Posted September 1 Posted September 1 (edited) Na Toolu u Becu nam prisao neki lik i pita da li hocemo esid, otvorio neku flasicu i ja krenuo da se smejem i tripujem da ce da izlete Powerpuff Girls iz nje. Fala lepo druze, samo mi jos to treba u zivotu Tu sam se isto ozdero kao konj i mjaukao onaj talkbox deo u Jambiju iz sve snage, sve neki fin kulturan svet, ja k'o magarcina go do pojasa. Mejnarda dva reda ispred i dva reda iza mene niko nije cuo sat vremena, svima sam usro sve Kad sam cuo odvaljenog sebe kako pevam Muse - Hysteria nisam isao na internet 2 nedelje Edited September 1 by Ratamahatta
klimt Posted September 1 Posted September 1 (edited) Neko je pomenuo Bad-a... Guitar Wolf (Nagasaki, Japan) Sreda, 6. novembar – Beograd @ Elektropionir The Necks 22. novembar - Beograd, Dom omladine, u 21:00 Crime & The City Solution 1. decembar – Beograd, KC Grad Edited September 1 by klimt 4
Locust Posted September 1 Posted September 1 54 minutes ago, Ratamahatta said: Sutradan se odvukao puzeci na Anselma, jedva. Sedimo na keju, tucemo pivo i votku Svaka čast što si dan nakon onakvog useravanja mogao da piješ, ja bih se lečio danima (kilonja, šta ću) 1
Svemir Zeka Posted September 1 Posted September 1 59 minutes ago, klimt said: Neko je pomenuo Bad-a... Ja...jel radi BM još nešto u Brodu?
klimt Posted September 1 Posted September 1 15 minutes ago, Svemir Zeka said: Ja...jel radi BM još nešto u Brodu? Iskreno ne znam. Verovatno Strendžer zna. Bad i dalje dovodi dobre bendove. https://badmusicforbadpeople.com/concerts/ 2 1
*edited by mod Posted September 1 Posted September 1 On 31. 8. 2024. at 16:32, Milošica said: "Lepa Janja ribareva kći" je uslovno rečeno novija i hit je, mada se meni ne dopada. Inace fun fact za tu pesmu, Žika kada ju je pisao je bio u nekom sivom raspoloženju pa je hteo da se u zadnjoj strofi Janja udavi a da je tata ribar nadje u mreži. Srećom Bajaga ne voli depresivne krajeve pa su ribarima na kraju pune mreže ribe sveže. 4
Recommended Posts