Svemir Zeka Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 Jedno vreme sam administrirala fb stranu jednog od Bed mjuzikovih bendova, Thomas Function. Okupljala se neka lokalna ekipa iz neke lokalne zabiti u Alabami i komentarisala zašto je zaboga neko iz Srbije otvorio tu stranu Eto, da nije bilo njega.... 1
Svemir Zeka Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 Just now, Filozof manijak said: Sem Popečitelja nikog ne poznam Mik Harvi
Eleniko Posted June 10, 2024 Posted June 10, 2024 1 hour ago, Milošica said: Dominacija Dua Lipe u Puli. nadam se da je nazočna obitelj ramadani koja drži legendarnu slastičarnu fortuna i dobacuje se kuglicama sladoleda preko glava prisutnih 3
Eleniko Posted June 11, 2024 Posted June 11, 2024 približava se the smile ovaj petak ovo ne izgleda loše mada je daleko od drajva radiohead koncerata. u ovom trenutku sam bliži da odjebem i ostanem kod kuće ili na nekom drugom mestu jer mi se ne daje 50e, na sajtu ne daje opcije za parter /da li je rasprodato/, jedino parter po 5 hiljada i nešto.
warp Posted June 11, 2024 Posted June 11, 2024 8 minutes ago, Eleniko said: približava se the smile ovaj petak ovo ne izgleda loše mada je daleko od drajva radiohead koncerata. u ovom trenutku sam bliži da odjebem i ostanem kod kuće ili na nekom drugom mestu jer mi se ne daje 50e, na sajtu ne daje opcije za parter /da li je rasprodato/, jedino parter po 5 hiljada i nešto. Ostani kod kuće, gadi mi se cancel kultura, ali prilično gadan je i izgovor Greenwooda za solo nastup u Tel Avivu pre par nedelja u sred genocidne operacije
Eleniko Posted June 11, 2024 Posted June 11, 2024 5 minutes ago, warp said: Ostani kod kuće, gadi mi se cancel kultura, ali prilično gadan je i izgovor Greenwooda za solo nastup u Tel Avivu pre par nedelja u sred genocidne operacije auuuu nijesam to znao ispljuvaću ih u čet u emisiji onda 1
Ras Posted June 11, 2024 Posted June 11, 2024 Sramim se priznati, idem. Prijatelj mi dolazi, a na toliko smo koncerata išli zajedno da mi je bilo glupo da ne odem sa njim. Ne slušam ni matični bend, a ni ovu skraćenu varijantu.
Eleniko Posted June 11, 2024 Posted June 11, 2024 gledo sam radiohead u padovi pre skoro decenije, beše dobro ali mi se ovo čini kao mnogo veći smor. mada možda se samozavaravam jer mi se ne daju baš ove pare za yorkea u ovom izdanju.
Ras Posted June 11, 2024 Posted June 11, 2024 (edited) Platio bih toliko samo da ga ne slušam i ne gledam Jeste skupo. Edited June 11, 2024 by Ras
Recommended Posts