June 9, 2024Jun 9 Jedno vreme sam administrirala fb stranu jednog od Bed mjuzikovih bendova, Thomas Function. Okupljala se neka lokalna ekipa iz neke lokalne zabiti u Alabami i komentarisala zašto je zaboga neko iz Srbije otvorio tu stranu Eto, da nije bilo njega....
June 10, 2024Jun 10 1 hour ago, Milošica said: Dominacija Dua Lipe u Puli. nadam se da je nazočna obitelj ramadani koja drži legendarnu slastičarnu fortuna i dobacuje se kuglicama sladoleda preko glava prisutnih
June 11, 2024Jun 11 približava se the smile ovaj petak ovo ne izgleda loše mada je daleko od drajva radiohead koncerata. u ovom trenutku sam bliži da odjebem i ostanem kod kuće ili na nekom drugom mestu jer mi se ne daje 50e, na sajtu ne daje opcije za parter /da li je rasprodato/, jedino parter po 5 hiljada i nešto.
June 11, 2024Jun 11 8 minutes ago, Eleniko said: približava se the smile ovaj petak ovo ne izgleda loše mada je daleko od drajva radiohead koncerata. u ovom trenutku sam bliži da odjebem i ostanem kod kuće ili na nekom drugom mestu jer mi se ne daje 50e, na sajtu ne daje opcije za parter /da li je rasprodato/, jedino parter po 5 hiljada i nešto. Ostani kod kuće, gadi mi se cancel kultura, ali prilično gadan je i izgovor Greenwooda za solo nastup u Tel Avivu pre par nedelja u sred genocidne operacije
June 11, 2024Jun 11 5 minutes ago, warp said: Ostani kod kuće, gadi mi se cancel kultura, ali prilično gadan je i izgovor Greenwooda za solo nastup u Tel Avivu pre par nedelja u sred genocidne operacije auuuu nijesam to znao ispljuvaću ih u čet u emisiji onda
June 11, 2024Jun 11 Sramim se priznati, idem. Prijatelj mi dolazi, a na toliko smo koncerata išli zajedno da mi je bilo glupo da ne odem sa njim. Ne slušam ni matični bend, a ni ovu skraćenu varijantu.
June 11, 2024Jun 11 gledo sam radiohead u padovi pre skoro decenije, beše dobro ali mi se ovo čini kao mnogo veći smor. mada možda se samozavaravam jer mi se ne daju baš ove pare za yorkea u ovom izdanju.
June 11, 2024Jun 11 Platio bih toliko samo da ga ne slušam i ne gledam Jeste skupo. Edited June 11, 2024Jun 11 by Ras