bad music for bad people Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 nije bas u komsiluku, al je relativno bitno za indie nam populaciju.serem se na takvu populaciju i po tetrebima koji prde okolo o istoj.
Mr.Smith Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 serem se na takvu populaciju i po tetrebima koji prde okolo o istoj.sta preporucujes u sledece dve nedelje? (bgd, naravno)
bad music for bad people Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 sta preporucujes u sledece dve nedelje? (bgd, naravno)nista. firma radi tek od 26. januara. krece sa nyd iz londona - bubblegum screw (http://www.myspace.com/bubblegumscrew). ja sam u petak vece od 8 do 2-3-4 posle ponoci zaduzen za izbor muzike u pabu 'Brod' (29. novembra 36), pa svrati na pitje za mladitje. mozda bi ti se dopali lira vega (petak @ akademija). ostalo je sve za nepreporuciti.
Mr.Smith Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nista. firma radi tek od 26. januara. krece sa nyd iz londona - bubblegum screw (http://www.myspace.com/bubblegumscrew). ja sam u petak vece od 8 do 2-3-4 posle ponoci zaduzen za izbor muzike u pabu 'Brod' (29. novembra 36), pa svrati na pitje za mladitje. mozda bi ti se dopali lira vega (petak @ akademija). ostalo je sve za nepreporuciti.'fala - to sam i mislio, al' sam se nadao da imas nekog keca u rukavu...'bem ti metropolu bez r'n'r-a ('al ce zato splavovi da potonu pod teretom vernih)
bad music for bad people Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 'fala - to sam i mislio, al' sam se nadao da imas nekog keca u rukavu...'bem ti metropolu bez r'n'r-a ('al ce zato splavovi da potonu pod teretom vernih)na zalost nemam, a i riski je bilo sta da radim pocetkom godine (svi su bez prebijene kinte, 15 novih godina, bozica, slava i sl.).sto rece jedan 'bg je metropola. ima metro koji je do pola pod zemljom'. nema ovde rokenrola, bar ne koliko bi trebalo. zato primeraka kao kurdi ima ko zeceva na prostorima gde nema lisica. ako bi da cujes jedini dobar bg art-punk - pogledaj l. vega koncert, pa naidji do broda da osvezis usi i popijemo pice.
Mr.Smith Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 (edited) na zalost nemam, a i riski je bilo sta da radim pocetkom godine (svi su bez prebijene kinte, 15 novih godina, bozica, slava i sl.).sto rece jedan 'bg je metropola. ima metro koji je do pola pod zemljom'. nema ovde rokenrola, bar ne koliko bi trebalo. zato primeraka kao kurdi ima ko zeceva na prostorima gde nema lisica. ako bi da cujes jedini dobar bg art-punk - pogledaj l. vega koncert, pa naidji do broda da osvezis usi i popijemo pice.dogovoreno Edited December 27, 2007 by Mr.Smith
andjelija Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 'fala - to sam i mislio, al' sam se nadao da imas nekog keca u rukavu...'bem ti metropolu bez r'n'r-a ('al ce zato splavovi da potonu pod teretom vernih)pusti mlade da uzivaju :)
Atreid Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 (edited) Jebo ti metropolu, provincija uzvraca udarac...Crna Kuca, Novi Sad:Dec 29. 2007. - 10:00PKoncert: ATHEIST RAP, CRNO ISPOD NOKTAPa, koga ne mrzi... evo r'n'r-a... Edited December 27, 2007 by Atreid
Lezilebovich Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Valjda mu i SuperNaut dodje neki rokenrol.Nedelja 30.12 - Jedriličarski klub Stari Grad (blizu restorana Stenka , Sajam ) - 21 h .
Atreid Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Valjda mu i SuperNaut dodje neki rokenrol.Nedelja 30.12 - Jedriličarski klub Stari Grad (blizu restorana Stenka , Sajam ) - 21 h . Evo Mr.Smith, ovo ne propustaj... da ikako mogu ja bi se zaletio iz provincije...
Mr.Smith Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 fino, fino, hvala na predlozima...postajem polako oprezni optimista
morgana Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 jason isbell dolazi u bgd - trac ili istina?
luba Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 jason isbell dolazi u bgd - trac ili istina?trac bar do 1. marta, dotle traje americka turneja.a posle je predaleka buducnost jos uvek.
drugi zhirant Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Caribou @ Galerija SC, Zagreb - 05.03.Black Dice @ Galerija SC, Zagreb - 06.03.Autechre @ KSET, Zagreb - 12.03
Recommended Posts