Ras Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 (edited) 2 hours ago, maheem said: Dvojac bez kormilara + Erik Truffaz sutra na kališu u 21h https://www.belef.rs/index.php?option=com_k2&view=item&id=377:dvojac-bez-kormilara&Itemid=820&lang=sr-cir Ako neko ima šemu za rezervaciju karata za nas iz vojvođanske vukojebine nek mi javi na pm. Srbija 21. vek, doba interneta: ako saznam kako uopšte da kupim karte, kupiću i za tebe. JAvi koliko, ne mora pm. Nisam znao da svira i ovaj Truffaz, iskreno mislim da bi bilo bolje bez njega Edit. vidim gde se prodaju, probaću večeras, ili sutra. Edited July 5, 2021 by Ras
ragasto Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Biće na Exitu i Roni Size i Bukem. Nego, Virvel je sinoć obeležio 20 godina u Festu. Fina atmosfera, solidno popunjen klub, nekoliko die-hard fanova koji pevaju pesme...lepo je bilo
maheem Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 21 minutes ago, Ras said: Srbija 21. vek, doba interneta: ako saznam kako uopšte da kupim karte, kupiću i za tebe. JAvi koliko, ne mora pm. Nisam znao da svira i ovaj Truffaz, iskreno mislim da bi bilo bolje bez njega Edit. vidim gde se prodaju, probaću večeras, ili sutra. Fala, otišao ortak da pazari u međuvremenu
wayfaring stranger Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 2 hours ago, maheem said: Dvojac bez kormilara + Erik Truffaz sutra na kališu u 21h O sve ti je... Bio sam mesec dana u Srbiji i samo Arsenal fest. Sada kada sam se vratio u Germaniju, sve sto bih voleo da vidim svira. Jazz fest u Botanickoj basti, Fish in oil po gradu, trofazni i Coxless pair. Neka neko javi utiske, bar da se jedem od muke. Dvojac ce biti super, mada ni trofazni kada mu je dan zna da odusevi. Jos da je sledece vece Menson Benson pa da se ukopam. 1
Ras Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 31 minutes ago, wayfaring stranger said: O sve ti je... Bio sam mesec dana u Srbiji i samo Arsenal fest. Sada kada sam se vratio u Germaniju, sve sto bih voleo da vidim svira. Jazz fest u Botanickoj basti, Fish in oil po gradu, trofazni i Coxless pair. Neka neko javi utiske, bar da se jedem od muke. Dvojac ce biti super, mada ni trofazni kada mu je dan zna da odusevi. Jos da je sledece vece Menson Benson pa da se ukopam. Lepa Brena Project 1
wayfaring stranger Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 4 hours ago, Ras said: Lepa Brena Project https://www.youtube.com/channel/UCAvHwxZA-IUaC7KCBrG6xvQ
napadaj Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Svi krenuli da sviraju, samo metalaca nema ni od korova
Ras Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 1 minute ago, napadaj said: Svi krenuli da sviraju, samo metalaca nema ni od korova Metalci će kad krene sledeći talas epidemije - mačo stav! 1
napadaj Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Može i neki DJ night sa sledećom plejlistom! Spoiler 2
Velocipede Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 On 26.6.2021. at 11:30, Jozef K. said: Hladno pivo korektno, ali ni blizu kao pre dve godine. Gledao sam sinoć na TV njihov nastup na Exitu, nije to baš dobro izgledalo...
Recommended Posts