February 14, 20214 yr On 7.1.2021. at 11:32, I*m with the pilots said: Da li i vama ovaj video-snimak secka? Da, secka.
February 14, 20214 yr Inace kad smo kod predmetnog topika malopre odgledao neki super bol Weeknd koncert, lik je pokidao.
February 15, 20214 yr 15 hours ago, djeneralche said: Da, secka. Na srecu se doro cuje @klimt Ne vidi se slicka
February 16, 20214 yr jms_uk rešio... Prilično optimistična najava Bauhausa. Sumnjam da će se to održati u junu. Drago mi je da su ponovo kompletni.
March 21, 20214 yr On 13.12.2020. at 12:10, Indy said: Jedna od tih bila je kako je njegova pesma Out of Time Man poznata mnogima širom sveta, a i dalje pojma nemaju ko je Mick Harvey. možda zato što su mano negra mnogo pre njega upoznali svet sa tom pesmom bio je i neki simpatičan video u to vreme Spoiler
March 24, 20214 yr Nisam siguran koliko je poznato, meni genijalno. Klovnovi, fantastični muzičari na najluđim improvizovanim instrumentima sa jednom od boljih obrada I Will Survive na kraju. Odlično za gledanje s decom (nisu maskirani klovnovi pa može da proba i ko se plaši). Meni genijalno skroz.
March 27, 20214 yr On 22.3.2021. at 0:22, beyoncé said: možda zato što su mano negra mnogo pre njega upoznali svet sa tom pesmom Nisam to znao (da je to pesma od MN), naravno mislio sam i ja (a i Harvey) da je u seriji BB njegova izvedba te pesme. Istini za volju, mogao je na koncertu da iskoristi priliku da pouci nas neuke o tome da je pesma od Mano Negra, ali eto... koncentrisao se na ono sto je njemu bitnije, tj. da ne dobija recognition (cak i ako je u pitanju cover).
March 28, 20214 yr Eksperimentalni koncert za 5.000 ljudi u Barseloni Edited March 28, 20214 yr by klimt