Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted
On 25.4.2019. at 14:20, Host said:

+1

Cek, koncert je bio u velikoj sali? Jbg, zao mi sto nisam dosao.

ima kod mene u komsiluku za koji dan, svrni.

• 2 weeks later...
Posted

Preksinoć u DOB-u.

Ana Ćurčin je iskoristila ovaj nastup da predstavi nove pesme. Samo poslednje dve su bile sa prvog albuma (Unknown i Alone). Izvela je i džez standard Angel Eyes (Matt Dennis / Earl Brent). Može bez problema da svira sama, bez benda. I glas i gitara su zvučali perfektno.

Still Corners prijatni i simpatični. Pitao sam se šta će im obrade (The Calvary Cross i Still Life), ali obe su, uz Cockoo, po meni bile vrhunac koncerta. Obično sviraju dve stvari na bis Wish i Still Life, sad su dodali i Sad Movies. Šteta što nisam mobilisao celu familiju. Gomila njihovih pesama ide na plejlistu za more. Kao stvorene su za putovanje: Trip, Message. Endless Summer, Black Lagoone...

Posted (edited)
On 24.4.2019. at 12:28, Nikodije said:

veceras u nasem gradu, fak jea

Spoiler

Fantastičan koncert, najbolji njihov dosad. Zvuk perfektan.

Edited by napadaj
Posted
9 hours ago, klimt said:

Preksinoć u DOB-u.

Ana Ćurčin je iskoristila ovaj nastup da predstavi nove pesme. Samo poslednje dve su bile sa prvog albuma (Unknown i Alone). Izvela je i džez standard Angel Eyes (Matt Dennis / Earl Brent). Može bez problema da svira sama, bez benda. I glas i gitara su zvučali perfektno.

Still Corners prijatni i simpatični. Pitao sam se šta će im obrade (The Calvary Cross i Still Life), ali obe su, uz Cockoo, po meni bile vrhunac koncerta. Obično sviraju dve stvari na bis Wish i Still Life, sad su dodali i Sad Movies. Šteta što nisam mobilisao celu familiju. Gomila njihovih pesama ide na plejlistu za more. Kao stvorene su za putovanje: Trip, Message. Endless Summer, Black Lagoone...

ee ne odoh a bas mi ovih dana leze. numem da se organizujem. krivo mi mnogo..

Posted

Jel ide neko na Hor Sretenjskog manastira sledećeg petka?

Posted
19 hours ago, napadaj said:

Fantastičan koncert, najbolji njihov dosad. Zvuk perfektan.

dobro je bilo, samo je smor sto je bilo prebaceno u klub (trebalo da bude u amerikani), pretpostavljam zbog malog broja prodatih karata. Ne volim klub, tamo mi je nesto klaustrofobicno.

Posted
On 9.5.2019. at 9:06, klimt said:

Preksinoć u DOB-u.

hvala na snimcima, klimte :)

najviše me se dojmila fade out, ali generalno, sviranje i pevanje je bilo besprekorno i sve stvari su uživo zvučale bolje nego studijske verzije

pevačica, sa svojim anđeoskim izgledom, snenim pokretima i svedenim scenskim nastupom, u kompletu sa tim glasom je idealna frontwoman za ovakav bend

kako je suptilno vladala svim izgubljenim dečacima u dob-u, fantastično :)

Posted (edited)

Odlican, da ne kazem fenomenalan nastup Gusgus (kao dvojac) u Barutani (prvi put sam bio tamo posle 10 i vise godina)... dobro sazrevanje, integritet, kvalitet zvuka, izraz, novi album... Vrhunski

Edited by mozzer
Posted

Imamo li na PPP ludaka raspoloženih za Antievroviziju ove subote?

• 2 weeks later...
Posted
On 11.5.2019. at 11:08, beyoncé said:

najviše me se dojmila fade out, ali generalno, sviranje i pevanje je bilo besprekorno i sve stvari su uživo zvučale bolje nego studijske verzije

pevačica, sa svojim anđeoskim izgledom, snenim pokretima i svedenim scenskim nastupom, u kompletu sa tim glasom je idealna frontwoman za ovakav bend

Ja nisam mnogo primetila publiku oko mene jer su mi oci bile skoro sve vreme zatvorene; a onda i kada sam otvarala zabavljao me je dupler agenta Kupera, kao sto spomenuh :DSvakako nije bilo toliko ljudi kao u Beogradu.

Vidim da ste imali drugog bubnjara, verovatno zbog toga fale burne reakcije :D . Pevacica je verovatno sve vreme plesala sa svojom kosom?

Posted

ako nekoga zanima, a u blizini je...

poster 3.jpg

Posted
On 23.5.2019. at 22:04, I*m with the pilots said:

Ja nisam mnogo primetila publiku oko mene jer su mi oci bile skoro sve vreme zatvorene; a onda i kada sam otvarala zabavljao me je dupler agenta Kupera, kao sto spomenuh :DSvakako nije bilo toliko ljudi kao u Beogradu.

Vidim da ste imali drugog bubnjara, verovatno zbog toga fale burne reakcije :D . Pevacica je verovatno sve vreme plesala sa svojom kosom?

kosa je naravno sve vreme u prvom planu, kao što se može videti i na klimtovim snimcima gore. dobili smo i par raskošnih hair-flipova, sve kako treba za scenu.

meni je bubnjar svakako izazvao najburniju reakciju :)te mi se pogled uglavnom odmarao na njemu, uprkos svom njenom mesmerizmu.

Posted
On 11.5.2019. at 10:08, beyoncé said:

On 23.5.2019. at 21:04, I*m with the pilots said:

A veceras je bio 'homecoming' - pred porodicom i prijateljima...