ToniAdams Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 On 25.4.2019. at 14:20, Host said: +1 Cek, koncert je bio u velikoj sali? Jbg, zao mi sto nisam dosao. ima kod mene u komsiluku za koji dan, svrni.
klimt Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Preksinoć u DOB-u. Ana Ćurčin je iskoristila ovaj nastup da predstavi nove pesme. Samo poslednje dve su bile sa prvog albuma (Unknown i Alone). Izvela je i džez standard Angel Eyes (Matt Dennis / Earl Brent). Može bez problema da svira sama, bez benda. I glas i gitara su zvučali perfektno. Still Corners prijatni i simpatični. Pitao sam se šta će im obrade (The Calvary Cross i Still Life), ali obe su, uz Cockoo, po meni bile vrhunac koncerta. Obično sviraju dve stvari na bis Wish i Still Life, sad su dodali i Sad Movies. Šteta što nisam mobilisao celu familiju. Gomila njihovih pesama ide na plejlistu za more. Kao stvorene su za putovanje: Trip, Message. Endless Summer, Black Lagoone...
napadaj Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 (edited) On 24.4.2019. at 12:28, Nikodije said: veceras u nasem gradu, fak jea Spoiler Fantastičan koncert, najbolji njihov dosad. Zvuk perfektan. Edited May 9, 2019 by napadaj
bradilko Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 9 hours ago, klimt said: Preksinoć u DOB-u. Ana Ćurčin je iskoristila ovaj nastup da predstavi nove pesme. Samo poslednje dve su bile sa prvog albuma (Unknown i Alone). Izvela je i džez standard Angel Eyes (Matt Dennis / Earl Brent). Može bez problema da svira sama, bez benda. I glas i gitara su zvučali perfektno. Still Corners prijatni i simpatični. Pitao sam se šta će im obrade (The Calvary Cross i Still Life), ali obe su, uz Cockoo, po meni bile vrhunac koncerta. Obično sviraju dve stvari na bis Wish i Still Life, sad su dodali i Sad Movies. Šteta što nisam mobilisao celu familiju. Gomila njihovih pesama ide na plejlistu za more. Kao stvorene su za putovanje: Trip, Message. Endless Summer, Black Lagoone... ee ne odoh a bas mi ovih dana leze. numem da se organizujem. krivo mi mnogo..
Hamlet Strašni Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Jel ide neko na Hor Sretenjskog manastira sledećeg petka?
Nikodije Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 19 hours ago, napadaj said: Fantastičan koncert, najbolji njihov dosad. Zvuk perfektan. dobro je bilo, samo je smor sto je bilo prebaceno u klub (trebalo da bude u amerikani), pretpostavljam zbog malog broja prodatih karata. Ne volim klub, tamo mi je nesto klaustrofobicno.
beyoncé Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 On 9.5.2019. at 9:06, klimt said: Preksinoć u DOB-u. Ana Ćurčin je iskoristila ovaj nastup da predstavi nove pesme. Samo poslednje dve su bile sa prvog albuma (Unknown i Alone). Izvela je i džez standard Angel Eyes (Matt Dennis / Earl Brent). Može bez problema da svira sama, bez benda. I glas i gitara su zvučali perfektno. Still Corners prijatni i simpatični. Pitao sam se šta će im obrade (The Calvary Cross i Still Life), ali obe su, uz Cockoo, po meni bile vrhunac koncerta. Obično sviraju dve stvari na bis Wish i Still Life, sad su dodali i Sad Movies. Šteta što nisam mobilisao celu familiju. Gomila njihovih pesama ide na plejlistu za more. Kao stvorene su za putovanje: Trip, Message. Endless Summer, Black Lagoone... hvala na snimcima, klimte najviše me se dojmila fade out, ali generalno, sviranje i pevanje je bilo besprekorno i sve stvari su uživo zvučale bolje nego studijske verzije pevačica, sa svojim anđeoskim izgledom, snenim pokretima i svedenim scenskim nastupom, u kompletu sa tim glasom je idealna frontwoman za ovakav bend kako je suptilno vladala svim izgubljenim dečacima u dob-u, fantastično
mozzer Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 (edited) Odlican, da ne kazem fenomenalan nastup Gusgus (kao dvojac) u Barutani (prvi put sam bio tamo posle 10 i vise godina)... dobro sazrevanje, integritet, kvalitet zvuka, izraz, novi album... Vrhunski Edited May 13, 2019 by mozzer
Redoran Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Imamo li na PPP ludaka raspoloženih za Antievroviziju ove subote?
I*m with the pilots Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 On 11.5.2019. at 11:08, beyoncé said: hvala na snimcima, klimte najviše me se dojmila fade out, ali generalno, sviranje i pevanje je bilo besprekorno i sve stvari su uživo zvučale bolje nego studijske verzije pevačica, sa svojim anđeoskim izgledom, snenim pokretima i svedenim scenskim nastupom, u kompletu sa tim glasom je idealna frontwoman za ovakav bend kako je suptilno vladala svim izgubljenim dečacima u dob-u, fantastično Ja nisam mnogo primetila publiku oko mene jer su mi oci bile skoro sve vreme zatvorene; a onda i kada sam otvarala zabavljao me je dupler agenta Kupera, kao sto spomenuh + Svakako nije bilo toliko ljudi kao u Beogradu. Vidim da ste imali drugog bubnjara, verovatno zbog toga fale burne reakcije . Pevacica je verovatno sve vreme plesala sa svojom kosom?
Nikola Kiric Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Landscapes of Merriment: https://aliensnatch.bandcamp.com/album/zerodent-landscapes-of-merriment Soul Mender EP: https://zerodent.bandcamp.com/album/soul-mender-2 First album: https://aliensnatch.bandcamp.com/album/zerodent-s-t WFMU Session Sep 2016: http://freemusicarchive.org/music/Zerodent/
beyoncé Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 On 23.5.2019. at 22:04, I*m with the pilots said: Ja nisam mnogo primetila publiku oko mene jer su mi oci bile skoro sve vreme zatvorene; a onda i kada sam otvarala zabavljao me je dupler agenta Kupera, kao sto spomenuh + Svakako nije bilo toliko ljudi kao u Beogradu. Vidim da ste imali drugog bubnjara, verovatno zbog toga fale burne reakcije . Pevacica je verovatno sve vreme plesala sa svojom kosom? kosa je naravno sve vreme u prvom planu, kao što se može videti i na klimtovim snimcima gore. dobili smo i par raskošnih hair-flipova, sve kako treba za scenu. meni je bubnjar svakako izazvao najburniju reakciju te mi se pogled uglavnom odmarao na njemu, uprkos svom njenom mesmerizmu.
jms_uk Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 On 11.5.2019. at 10:08, beyoncé said: hvala na snimcima, klimte najviše me se dojmila fade out, ali generalno, sviranje i pevanje je bilo besprekorno i sve stvari su uživo zvučale bolje nego studijske verzije pevačica, sa svojim anđeoskim izgledom, snenim pokretima i svedenim scenskim nastupom, u kompletu sa tim glasom je idealna frontwoman za ovakav bend kako je suptilno vladala svim izgubljenim dečacima u dob-u, fantastično On 23.5.2019. at 21:04, I*m with the pilots said: Ja nisam mnogo primetila publiku oko mene jer su mi oci bile skoro sve vreme zatvorene; a onda i kada sam otvarala zabavljao me je dupler agenta Kupera, kao sto spomenuh + Svakako nije bilo toliko ljudi kao u Beogradu. Vidim da ste imali drugog bubnjara, verovatno zbog toga fale burne reakcije . Pevacica je verovatno sve vreme plesala sa svojom kosom? A veceras je bio 'homecoming' - pred porodicom i prijateljima...
Recommended Posts