Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

cjena djecace?

• Replies 10.5k
  • Views 921.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

Pretprodaja 1500

Solidno sinoć u kcu na Jarboe i Helen Money. Kod gospodže sa čelom je minus to što se suviše oslanja na zicere u efektima i što su joj stvari prekratke za one drončuge, u setu od pola čuke realno treba da bude samo 2-3 stvari, ovako taman krene da se razvija, kad ono paf sledeća stvar. U kombinaciji sa Jarboe je to već više pop forma, i okej zvuči.

jarboli pokidali

kakav bend, bruka

Solidno sinoć u kcu na Jarboe i Helen Money. Kod gospodže sa čelom je minus to što se suviše oslanja na zicere u efektima i što su joj stvari prekratke za one drončuge, u setu od pola čuke realno treba da bude samo 2-3 stvari, ovako taman krene da se razvija, kad ono paf sledeća stvar. U kombinaciji sa Jarboe je to već više pop forma, i okej zvuči.

Meni Helen Money bila skroz ok. Ima ona i drugacije setove, ali mislim da su isti prilagodjeni nastupu/prostoru...

Jarboe- bas dobro, ali uzasno kratko...

Ma ok je to, nego ne mogu drončuge da se piče u tri minuta, tu ispod deset nema ništa. Prebrzo se završava.

Inače, bilo oko 20-30 karata ispod nule, al pokriće se to na onoj dizel čobanijadi što dolazi u božidarac, kad metaler nagrne.

Hej, bre, ne diraj Crowbar-čine bre! :mad:  'ce da zakolju ubiju pokidaju sutra... :fantom:

Inace, sinoc nisam ni ocekivao vise ljudi, valjda Nino kalkuliše,-sa jarboe,+ sa crowbar, svaka cast sto uopste i dovlaci nekoga u ovu vukojebinu...

Super je sto je bilo na galeriji u Gradu, podseca na Rex i idealan je prostor za ovakvu svirku...

amy lavere & will sexton, sreda, 27. maj @ kc grad. gosti: mylutin + LVCS

david gilmour u puli, krv ti jebem

http://www.davidgilmour.com/livedates.htm

Uzeo karte jbt, dosta jeftinije nego sto sam mislio (ima u eventimu), mislio da nikad necu imati priliku da ga cujem. Slusao Wotersa u atini, ali Gilmour   :0.6:

Karte za The Gories i Mudhoney od danas u pretprodaji preko Eventima!!

Mislim da od sinoc i ono ozvucenje sto je postojalo u Bozidarcu vise ne radi.. :whistle:

9792328139.jpg26.jpg

Edited by Apollo Creed