March 5, 201510 yr Solidno sinoć u kcu na Jarboe i Helen Money. Kod gospodže sa čelom je minus to što se suviše oslanja na zicere u efektima i što su joj stvari prekratke za one drončuge, u setu od pola čuke realno treba da bude samo 2-3 stvari, ovako taman krene da se razvija, kad ono paf sledeća stvar. U kombinaciji sa Jarboe je to već više pop forma, i okej zvuči.
March 5, 201510 yr Solidno sinoć u kcu na Jarboe i Helen Money. Kod gospodže sa čelom je minus to što se suviše oslanja na zicere u efektima i što su joj stvari prekratke za one drončuge, u setu od pola čuke realno treba da bude samo 2-3 stvari, ovako taman krene da se razvija, kad ono paf sledeća stvar. U kombinaciji sa Jarboe je to već više pop forma, i okej zvuči. Meni Helen Money bila skroz ok. Ima ona i drugacije setove, ali mislim da su isti prilagodjeni nastupu/prostoru... Jarboe- bas dobro, ali uzasno kratko...
March 5, 201510 yr Ma ok je to, nego ne mogu drončuge da se piče u tri minuta, tu ispod deset nema ništa. Prebrzo se završava. Inače, bilo oko 20-30 karata ispod nule, al pokriće se to na onoj dizel čobanijadi što dolazi u božidarac, kad metaler nagrne.
March 5, 201510 yr Hej, bre, ne diraj Crowbar-čine bre! 'ce da zakolju ubiju pokidaju sutra... Inace, sinoc nisam ni ocekivao vise ljudi, valjda Nino kalkuliše,-sa jarboe,+ sa crowbar, svaka cast sto uopste i dovlaci nekoga u ovu vukojebinu... Super je sto je bilo na galeriji u Gradu, podseca na Rex i idealan je prostor za ovakvu svirku...
March 6, 201510 yr david gilmour u puli, krv ti jebem http://www.davidgilmour.com/livedates.htm Uzeo karte jbt, dosta jeftinije nego sto sam mislio (ima u eventimu), mislio da nikad necu imati priliku da ga cujem. Slusao Wotersa u atini, ali Gilmour :0.6:
March 7, 201510 yr Mislim da od sinoc i ono ozvucenje sto je postojalo u Bozidarcu vise ne radi.. Edited March 7, 201510 yr by Apollo Creed