belch Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 mi veri hepi. ako je glasrazuman voljan da finansira i ovo, slobodno nek se javi.punk rock holiday: onaj smajli što đuska :
assück Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ti si sjajna osoba, ali ti je muzicki ukus uzasverovatno i ti mislis o meni isto, osim prvog dela -_-
bad music for bad people Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 mi veri hepi. ako je glasrazuman voljan da finansira i ovo, slobodno nek se javi.punk rock holiday: onaj smajli što đuska :ja bi finansirao samo snuff, ako i to mogu. imaš neki kontakt?
belch Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) ti si uzas osoba :(ja bi finansirao samo snuff, ako i to mogu. imaš neki kontakt?nemam, samo ono što sam našla na fejsbuku, al ko zna dal je to tačnoaj dovedi njih i još propagande pa da ne moram ni da se cimam do slovenije Edited March 20, 2013 by funk soul sister
bad music for bad people Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 :(nemam, samo ono što sam našla na fejsbuku, al ko zna dal je to tačnoaj dovedi njih i još propagande pa da ne moram ni da se cimam do slovenijenašao sam snuff fb kontakt i napisao im pisamce. blage veze nemam koliko to danas može da košta, valjda dovoljno da se ispalti od karata. jeba je što je usred jula, no videćemo šta odgovore ako uopšte.
Аврам Гојић Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 evo i ovde da okacim:Koga zanima, "Point Blank" danas i sutra imaju dva oprostajna koncerta u klubu "Atom" , Cara Dusana 13. Upad 400 kinte.Yours truly ide veceras, aj ko dodje da popijemo neko pivce.
Nikola Kiric Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 imam ja direkt kontakt sa Duncanom, ako treba. htedoh da mu radim solo svirku pre neki mesec, ali nije uspelo. zvuci kao skroz OK lik.
belch Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 što bi to bilo dobro, znam najmanje 20 ljudi koji bi došli
Milogled Bluff Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 (edited) A sta ako vam se ti poznanici preklapaju? To vam nije palo na pamet? Jeste ucili vi skupove u skoli? Edited March 21, 2013 by Milogled Bluff
batticuore Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 tebra ganci, prelazim u repere! GYPSY MAFIA sinoc u dc-u i svi u glas fuck da police. sad preslisavam ciganska posla album. super su momcad!
Recommended Posts