Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

Nema ni za tebe link :fantom:

• Replies 10.5k
  • Views 921.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

ih, imam link, ali ocu zivo.

ozbiljno sam razmišljala da dođem, al kad sam ukapirala da je mesto zbivanja munze™, odustala. daleko je, dalekooo...

daj ling de da skinem kurce
http://bagofdicks138.bandcamp.com/ne pratis ostale topike. odlicni na snimcima...

fala, zivbio!

ozbiljno sam razmišljala da dođem, al kad sam ukapirala da je mesto zbivanja munze™, odustala. daleko je, dalekooo...
tebi iz nsa blizi munze nego meni iz osmanlijskog carstva :Da sta kaze ppp sud o ovim mladuncima? ja sam, priznajem, uvek slaba na mlade, jos kad ima devojka u bendu, ojha.

ih pa kačio ja to!kažemo sve najbolje i dodajemo da je pola vvhilea unutra. i trećina threesoma!

ih pa kačio ja to!kažemo sve najbolje i dodajemo da je pola vvhilea unutra. i trećina threesoma!
a jes, sad sam se setila, izvini :(ja jos ne smem ovde da otkrijem moju novu i najvecu muzicku ljubav da me ne bi razneli da sam slina, ko sto jesam.

nije frka, ume da bude okej taj Hypnotized :fantom:

:lol:sad me podseti, nisam nedeljama gledala jelen top listu, veceras moram!

jel ima nedje strim? :(

Nema za pičke. Samo za kurce.

laze te larson, zar ga vec nisi provalio? ima na sajtu.a tema vecerasnje emisije je u skladu sa tvojim feministickim stavovima:

Kako je to kod nas biti žena muzičar, odnosno frontmenka benda, i da li gitara pristaje nežnim ženskim rukama, su samo neke od tema najnovijeg izdanja emisije Jelen Top 10!Koje poteškoće, a koja zadovoljstva donosi bavljenje R’n’R-om muzičarkama sa ovih prostora, i o tome da li nežniji pol ipak bira nežniju muziku, ili je pravim ženama mesto u pravoj muzici, saznajte od Ane, Lazara i njihovih specijalnih gošći!Sve to u duhu Dana Žena, a za veći broj žena u domaćem rokenrolu!

jebote, otkad se žena u Dan žena pise velikim slovom?

odrodio si se od jezika, gastrose.zena je uvek sa velikim z.