Jump to content

koncerti

Featured Replies

Nema ni za tebe link :fantom:

• Replies 9.7k
  • Views 844k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

ih, imam link, ali ocu zivo.

ozbiljno sam razmišljala da dođem, al kad sam ukapirala da je mesto zbivanja munze™, odustala. daleko je, dalekooo...

fala, zivbio!

ozbiljno sam razmišljala da dođem, al kad sam ukapirala da je mesto zbivanja munze™, odustala. daleko je, dalekooo...
tebi iz nsa blizi munze nego meni iz osmanlijskog carstva :Da sta kaze ppp sud o ovim mladuncima? ja sam, priznajem, uvek slaba na mlade, jos kad ima devojka u bendu, ojha.

ih pa kačio ja to!kažemo sve najbolje i dodajemo da je pola vvhilea unutra. i trećina threesoma!

ih pa kačio ja to!kažemo sve najbolje i dodajemo da je pola vvhilea unutra. i trećina threesoma!
a jes, sad sam se setila, izvini :(ja jos ne smem ovde da otkrijem moju novu i najvecu muzicku ljubav da me ne bi razneli da sam slina, ko sto jesam.

nije frka, ume da bude okej taj Hypnotized :fantom:

:lol:sad me podseti, nisam nedeljama gledala jelen top listu, veceras moram!

jel ima nedje strim? :(

Nema za pičke. Samo za kurce.

laze te larson, zar ga vec nisi provalio? ima na sajtu.a tema vecerasnje emisije je u skladu sa tvojim feministickim stavovima:

Kako je to kod nas biti žena muzičar, odnosno frontmenka benda, i da li gitara pristaje nežnim ženskim rukama, su samo neke od tema najnovijeg izdanja emisije Jelen Top 10!Koje poteškoće, a koja zadovoljstva donosi bavljenje R’n’R-om muzičarkama sa ovih prostora, i o tome da li nežniji pol ipak bira nežniju muziku, ili je pravim ženama mesto u pravoj muzici, saznajte od Ane, Lazara i njihovih specijalnih gošći!Sve to u duhu Dana Žena, a za veći broj žena u domaćem rokenrolu!

jebote, otkad se žena u Dan žena pise velikim slovom?

odrodio si se od jezika, gastrose.zena je uvek sa velikim z.