batticuore Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ozbiljno sam razmišljala da dođem, al kad sam ukapirala da je mesto zbivanja munze, odustala. daleko je, dalekooo...
wayfaring stranger Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 daj ling de da skinem kurce http://bagofdicks138.bandcamp.com/ne pratis ostale topike. odlicni na snimcima...
luba Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ozbiljno sam razmišljala da dođem, al kad sam ukapirala da je mesto zbivanja munze™, odustala. daleko je, dalekooo...tebi iz nsa blizi munze nego meni iz osmanlijskog carstva :Da sta kaze ppp sud o ovim mladuncima? ja sam, priznajem, uvek slaba na mlade, jos kad ima devojka u bendu, ojha.
Ryan Franco Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ih pa kačio ja to!kažemo sve najbolje i dodajemo da je pola vvhilea unutra. i trećina threesoma!
luba Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ih pa kačio ja to!kažemo sve najbolje i dodajemo da je pola vvhilea unutra. i trećina threesoma!a jes, sad sam se setila, izvini :(ja jos ne smem ovde da otkrijem moju novu i najvecu muzicku ljubav da me ne bi razneli da sam slina, ko sto jesam.
henrik larsson Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 nije frka, ume da bude okej taj Hypnotized
luba Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 :lol:sad me podseti, nisam nedeljama gledala jelen top listu, veceras moram!
luba Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 laze te larson, zar ga vec nisi provalio? ima na sajtu.a tema vecerasnje emisije je u skladu sa tvojim feministickim stavovima: Kako je to kod nas biti žena muzičar, odnosno frontmenka benda, i da li gitara pristaje nežnim ženskim rukama, su samo neke od tema najnovijeg izdanja emisije Jelen Top 10!Koje poteškoće, a koja zadovoljstva donosi bavljenje R’n’R-om muzičarkama sa ovih prostora, i o tome da li nežniji pol ipak bira nežniju muziku, ili je pravim ženama mesto u pravoj muzici, saznajte od Ane, Lazara i njihovih specijalnih gošći!Sve to u duhu Dana Žena, a za veći broj žena u domaćem rokenrolu!
ToniAdams Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 jebote, otkad se žena u Dan žena pise velikim slovom?
luba Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 odrodio si se od jezika, gastrose.zena je uvek sa velikim z.
Recommended Posts