Jump to content

koncerti

Featured Replies

Sutra Pro-Pain u Ganu. Ladno bih zaboravio da me kumara nije malocas podsetio. Sad ce Laron reci da to i ne bi bila neka steta :fantom:

• Replies 9.7k
  • Views 844k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Sutra Pro-Pain u Ganu. Ladno bih zaboravio da me kumara nije malocas podsetio. Sad ce Laron reci da to i ne bi bila neka steta :fantom:
ne zaboravi da ponesesDIGITALNI-ALKO-TESTER-NOVO_slika_O_3446487.jpg
Sutra Pro-Pain u Ganu. Ladno bih zaboravio da me kumara nije malocas podsetio.
I ne bi bila neka šteta :fantom:Sisa si ako ne dođeš da gledaš drugare :fantom:

Edited by henrik larsson

I ne bi bila neka šteta :fantom:Sisa si ako ne dođeš da gledaš drugare :fantom:
oćete čestitati publici dan narodne biblioteke?

Aha, najbolje da tu neko zna da cita, a nekmoli da je ikada krocio u biblioteku (mislim i na publiku i na izvodjace)

Ju, kakva svirkahttp://www.youtube.com/watch?v=0JuH_n0IJUM

prince-symbol.png na svetskoj urneji u 2013. još to da vidim. valjda će se setiti ovi slepci iz eksita
prince-symbol.png na svetskoj urneji u 2013. još to da vidim. valjda će se setiti ovi slepci iz eksita
popravna šansa. nedavno (pre par godina) je bio na turneji pa je bilo šuškanja al se sve izjalovilo.bilo bi lepo kad bi se neko prihvatio organizacije ovog puta.

the men 28.mart dragstor

Ooodlična vreća kurčeva sinoć. Rvati su simpa, teški pankeraj, ali ovi su odlomili realno.

daj ling de da skinem kurce

Nema. Pička si što nisi došo.

znam :(picka nije dosla na kurce :(

nisam ni ja, po peti put. nikako da se potrefimo. a jos i revolucionarni dan juce bio.