Jump to content

koncerti

Featured Replies

27. maja 2013. Green Day u Beogradu?

• 3 weeks later...
  • Replies 9.7k
  • Views 844.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

možda je malo daleko, ali za sada 99% potvrđeno - thee oh sees, 26. jula u beogradu!

možda je malo daleko, ali za sada 99% potvrđeno - thee oh sees, 26. jula u beogradu!
aiiii, spektakl, er ih ti dovodis?de ce da bude?

ja. još se ne zna gde (ja bih klub, agencija bi belef). samo je datum potvrđen tj. dan ranije zg, dan kasnije skoplje, a možda bude još jedan koncert u srbiji posle makedonije.

mashala na kub!!!ljudi, ne propustajte velemegamajstore i ludjaka koji svira gitaru iz pazuha.

gosn Lancia ti se na leto nacrtaj ovde na proslavu Zornovog 60. rođendana:http://www.heinekenjazzaldia.com/

o herr Djoni, gde si bre ti? fala za ovaj info.

mashala na kub!!!ljudi, ne propustajte velemegamajstore i ludjaka koji svira gitaru iz pazuha.
e da, ako je nesto interesantno, onda je to sigurno odsustvo komunikacije sa publikom Johna Dwyera i kompanije. dobro vece i zbogom i to je to. ali ne smeta ni malo, sve izmedju je maksimalan sou, fenomenalna svirka i uzivanje za svaku paru.neprejebiv lajv nastup.p.s. kakva dobra dijabola je ovaj tip iz publike u beloj kosulji.

Kolicina hipsterluka preti da izbaci zemlju iz ravnoteze.Jedva cekam! Mozda i prekinem cetverogodisnji koncertni post.

Marissa Nadler 19.april, Studio M, Novi Sad.

Marissa Nadler 19.april, Studio M, Novi Sad.
fino
542478_10200269093477643_1022818993_n.jpg

Najs!