Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

djes ajvi, letacice
nema te ko proleca...

Edited by ivy

• Replies 10.5k
  • Views 922k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

posle godinu ipo dana, slekersi ponovo u zagrebu!!! :)doduše tek 15. maja, ali nema vezeodlični su uživo, ko voli ska, ne treba da propustijedva čekam :)

Rockabilly/Garage/Horror svirka4.02.2011.Studio 21PancevoPrva stanica novosadskog garage rockabilly karavana.Nastupaju:Brickheadshttp://www.myspace.com/brickheadsThe Detonatorshttp://listn.to/TheDetonatorsLocal support:Goatmare & The Hellspadeshttp://www.myspace.com/goatmarethehellspadesulet:150 dinqqbuht.jpg

„Čudovišta izlaze noću“ je festival kućne muzike koncipiran sa nemarom da predstavi lo-fi bendove i singer-songwritere različitih senzibiliteta i neobičnih pristupa. Do sada skriveni u svojim sobama, ove autorske kreature će se pokazati u punom sjaju i bez previše decibela, u slavu skromnije produkcije, jer je suština u muzici jedna te ista bez obzira na čemu i kako se izvodi. Od space folka, preko hardcore gangsta rap-a, do electroclash egzibicija, lo-fi scena je raznovrsna i zanimljiva, i kao stvorena za život u doba recesije. Pored muzičkog programa, manifestaciju će pratiti i lutkarski performans.Nastupaju: Ex>Misha, Kopy Kat Killah, Halbstar i Umbra, Katie, Midica, Sakurambo Nož i Xhape.ulaz: 200 dinara

post-2102-12959017708136.jpg

„Čudovišta izlaze noću“ je festival kućne muzike koncipiran sa nemarom da predstavi lo-fi bendove i singer-songwritere različitih senzibiliteta i neobičnih pristupa. Do sada skriveni u svojim sobama, ove autorske kreature će se pokazati u punom sjaju i bez previše decibela, u slavu skromnije produkcije, jer je suština u muzici jedna te ista bez obzira na čemu i kako se izvodi. Od space folka, preko hardcore gangsta rap-a, do electroclash egzibicija, lo-fi scena je raznovrsna i zanimljiva, i kao stvorena za život u doba recesije. Pored muzičkog programa, manifestaciju će pratiti i lutkarski performans.Nastupaju: Ex>Misha, Kopy Kat Killah, Halbstar i Umbra, Katie, Midica, Sakurambo Nož i Xhape.ulaz: 200 dinara
Ja bi ovo tako oporezovo da nikom vise ne bi palo na pamet da to radi. + kazna zatvora.

Prvi nastup Menson-Benson Sexteta posle Pariza! >>>> O.U.R. Bar 27.01.2011. u 22h ::::: odma' iznad ulaza na Tašmajdanski bazen u Starine Novaka

Ja bi ovo tako oporezovo da nikom vise ne bi palo na pamet da to radi. + kazna zatvora.
:heart:
BORIS KOVAC, TAJJ QUARTET, NEW RITUAL GROUP i prijatelji
ide.
Surova prelada me je sprečila da prisustvujem ritualu. Očekujem detaljan izveštaj!
Nouvelle Fague, neverovatno talentovana ekipa da upropasti svaku dojajnu stvar koje se dohvati.@Bad music: sisaj ga, matori, dovodis Bambije jedini vikend kad nema sanse da dodjem.
slažem se za ovaj francuski tezga jad popularan samo u beogradu, ali nisi u pravu za bambije - ne dovodim ih ja.

vec me dugo zanima (a mrzi me da anketiram) ko i zasto slusa nuvel vag? kapiram ljude koji slusaju tribjut bendove, ali ovo mi uopste nije jasno.

slusam ja prvi album. zato sto fino zvuce divizni i t.mun i zato sto debela ima seksi glas.

vise ti se svidja od originala? meni svaka njihova obrada zvuci neuporedivo gore od originala - cak i od stvari koje ne volim previse - kao da su iscedili dusu iz pesme, bacili dusu, a otpevali sve ostalo.nije smelo da ode dalje od devojacke sobe i youtuba.

Edited by najgori

da, vise mi se svidja od originala, kao sto i tap nula 11 bolje zvuce u obradi nego divizni.jedino dzoni kes zvuci bolje od originala, skoro u svakoj obradi.